Niels_Brock_Lederakademiet_1667-kopi.jpg
 • København + Online
 • 695,00 kr. (ekskl. moms)

Ledernetværket

Få sparring og bliv en bedre leder

Ledernetværket er et eksklusivt og fortroligt netværk for ledere, hvor du kan sparre online og offline med medlemmer, få rådgivning af ledelsescoach Kirsten Wissing og adgang til to netværkskonferencer om året. Netværket har kun et begrænset antal pladser, så du får den mest personlige oplevelse og indhold i høj kvalitet.  

 

Kort om Ledernetværket:

 • Sparring med andre ledere
 • Personlig grupperådgivning 
 • Konference 2 x årligt 
 • Rabat på lederkurser 
 • Eksklusiv adgang til cases og materiale

Det får du som en del af ledernetværket: 

Sparring med andre ledere 

Netværket mødes online en gang om måneden i et gruppewebinar, hvor der bliver taget udgangspunkt i en ny case eller et emne, som bliver drøftet. Casen kan være en problemstilling, du som leder har ønsket belyst eller en teori, som du ønsker, at vi dykker ned i. Hvert webinar bliver afholdt af en af vores tre undervisere. 

Personlig grupperådgivning 

Som medlem har du desuden en times gratis gruppeledersparring hver måned med ledelsescoach Kirsten Wissing. Der er fuld fortrolighed mellem dig, Kirsten og de andre ledere i gruppen. Dermed har vi et forum, hvor vi kan drøfte både de gode og de svære ting ved at være leder.  

Konference 2 x årligt 

Hvert år afholder vi en ledernetværkskonference, hvor du kan møde andre i netværket og blive inspireret af forskellige interessante keynote speakers. De to konferencer er inkluderet i din medlemspris (du sparer 2390 kr). Læs mere om konferencerne her. Derudover afholdes der også sommernetværksmøde i sommeren 2021. 

Rabat på lederkurser 

Som medlem får du 30% rabat på alle vores seks online lederkurser i forskellige emner som ledelseskommunikation, bæredygtig ledelse og distanceledelse. Kurserne bliver afholdt online med ny holdstart hvert måned. Læs mere om kurserne her. 

Eksklusiv adgang til cases og materiale

Du får adgang til ledernetværkets forum, hvor du kan stille spørgsmål til andre fra netværket og finde materiale med cases, artikler om relevante emner, undervisningsmateriale og konferenceindhold. 

 

Prisen er 695 kr ex. moms om måneden 

Der er et max på 100 pladser til ledernetværket. Det betyder, at vi kan holde indholdet eksklusivt og kvaliteten høj. Tilmelding er først til mølle og vi har en venteliste, hvis pladserne bliver fyldt op. 

Mød vores undervisere

Praktiske oplysninger

Onlinemøder vil blive faciliteret  Zoom eller Adobe Connect. Du vil som medlem af ledernetværket få et unikt link og password til at deltage i disse aktiviteter. 

Offlinemøder vil som udgangspunkt være de to årlige konferencer, samt et årligt netværksarrangement. Derudover vil vores undervisere understøtte, at I selv kan afvikle fysiske arrangementer.

Ja. Vi har fuld fortrolighed i netværket, og dermed har vi et forum, hvor vi kan drøfte både de gode og de svære ting ved at være leder. 

 

Et udpluk af de emner, vi vil behandle i ledernetværket er:

 • lederskab i en krisetid
 • stresshåndtering
 • distanceledelse

Det koster 695kr om måneden.

Vores næste hold starter d. 1. oktober 2020.

Når du tilmelder dig netværket, modtager du en mail med flere oplysninger inklusiv en rababatkode til vores seks kurser  lederakademiet. Du kan læse mere om de seks kurser her.

 • ledere ( alle niveauer)  
 • kommende ledere (dokumenteret arbejde med planlægning/koordinering/team- eller mellemledelse 
 • øvrige (der kan også være særlige pladser til enkeltpersoner, der i kraft af deres virke, falder indenfor kategorien ledelse)
 • ja. Er I flere i en virksomhed, der vil tilmeldes, har I mulighed for at  grupperabatKontakt os for at høre mere på ksch@niels.brock.dk

Kontakt