Niels_Brock_Lederakademiet_0776-kopi.jpg
 • Online
 • 10 uger
 • 11.200,00 kr. (ekskl. moms)

Kursus i strategisk ledelse

Som leder er det vigtigt at have overblik. Det betyder, at du indimellem må op i helikopteren og se det hele lidt ovenfra og væk fra de daglige ledelsesopgaver – og det er netop det, det strategiske lederskab handler om – at se, hvor virksomheden bevæger sig hen. Er den på rette vej og følger den virksomhedens vision og mission? De spørgsmål besvarer vi på kurset i strategisk ledelse, hvor vi dykker ned i virksomhedens mission, vision og værdier, og beskæftiger os med kommunikationsteorier, diskursanalyse og meget mere.

På kurset gennemgår vi forskellige ledelsesstrategier, analysemetoder og teorier, som gør dig i stand til at analysere kulturen og kommunikationen i din virksomhed, identificere uoverensstemmelser og udarbejde nye strategier.

Kurset er 100 % online, så du kan studere når og hvor du vil.

Pris for kurset er 11.200 kr ex moms. 

Mål med kurset

Kurset i strategisk ledelse sætter fokus på sammenhængen mellem jeres interne og eksterne kommunikation i virksomheden og vigtigheden af, at virksomhedens image stemmer overens med virksomhedens profil og de ansattes identitet som medlemmer af organisationen. Denne overensstemmelse er med til at sørge for, at din ledelsesstrategi bliver ført ud i livet og sikre, at I alle arbejder mod de samme mål. Kurset i strategisk ledelse afsluttes med mundtlig eksamen ud fra en case fra din virksomhed. Målet med kurset er, at du bliver klogere på arbejdet med ledelsesstrategi – både i teori og praksis.

Start uge 14

Start- og slutdato: 6. april 2021 - 11. juni 2021
Praktisk info: OBS vær opmærksom på tidligere tilmeldingsfrist
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 24. marts 2021 kl. 12:00

Start uge 18

Start- og slutdato: 3. maj 2021 - 9. juli 2021
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 28. april 2021 kl. 12:00

Start uge 37

Start- og slutdato: 13. september 2021 - 26. november 2021
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 8. september 2021 kl. 12:00

Start uge 41

Start- og slutdato: 11. oktober 2021 - 7. januar 2022
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 6. oktober 2021 kl. 12:00

Start uge 46

Start- og slutdato: 15. november 2021 - 4. februar 2022
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 10. november 2021 kl. 12:00

Underviser

Underviser
Kirsten Wissing Underviser

Kirsten Wissing er oprindeligt uddannet Cand Negot og journalist med 25 års erfaring indenfor afsætning, kommunikation, undervisning og ledelse fra både det private erhvervsliv, universiteter og andre højere læreanstalter. Derudover har hun en pædagogisk uddannelse og er professionel vejleder i pædagogik og didaktik samt lærebogsforfatter. Hør hende fortælle om kurset strategisk ledelse og hvorfor det er så vigtigt.

Personlig sparring
På kurset i strategisk ledelse modtager du både feedback fra dine medkursister og har individuelle samtaler med underviseren – det sikrer, at du maksimerer dit udbytte af forløbet.

Skræddersyet til dine behov
Kurset i strategisk ledelse er skræddersyet til dig og dine personlige behov. Vi tilpasser undervisningen og de problemstillinger vi arbejder med, så de matcher dine forventninger og ambitioner.

Garanti for undervisning i høj kvalitet
Kirsten Wissing har mere end 25 års erfaring som leder og rådgiver – en perfekt sparringspartner til dig som gerne vil udvikle dine lederegenskaber.

100% online - maksimal fleksibilitet
Tag kurset, hvor du vil, når du vil. Al undervisning og materiale er tilgængeligt online og din underviser kan kontaktes – også i aftentimerne.

Kursusindhold

Det er vigtigt, at image afspejler virksomhedens profil og identitet, så der er overensstemmelse mellem det at være i virksomheden, og det som virksomheden kommunikerer ud til omverden og sine interessenter.

Netop ved at arbejde med strategisk ledelse og herunder strategisk kommunikation, får du dette til at lykkes.

Kurset giver en grundig introduktion til en række faktorer, som har betydning for vores ledelsesstrategi, heriblandt:

 • Vision, mission og værdier
 • Kommunikationsmodeller – og paradigmer
 • Kommunikationstrekanten – identitet, image og etos
 • Kulturteori og kulturen i virksomheden
 • Diskursanalyse og værdier
 • Intern kommunikation – organisationskommunikation og mellemlederens rolle
 • Forandringskommunikation og den brændende platform
 • Værktøjer til kommunikation samt kommunikative kanaler

Om onlinekurser på Niels Brock

Du kan studere, hvor og når det passer ind i hverdagen. Ud over undervisningen i det virtuelle klasserum, er der webinarer hver uge. Et webinar er et online møde, hvor alle deltagerne mødes med video og lyd – og hvor underviseren gennemgår teori og fagstof inden for strategisk ledelse. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og sparre med hinanden.

Materialerne til vores kursus i strategisk ledelse er udarbejdet, så det er muligt også at lære på farten, hvor instruktionsvideo kan tilgås via Smartphone.

Kontakt

Studiekoordinator og Underviser
Kirsten Wissing Studiekoordinator og Underviser

Telefon: 27772829 E-mail: kiwi@niels.brock.dk

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenunder, så tager vi kontakt med dig hurtigst muligt.