DI_kontor_dreng_pige_staende.jpg
 • København
 • 2 dage
 • 252 kr. / 1.203 kr.

Økonomisk styring af lageret

På dette kursus lærer du at sikre en optimal kontrol og styring af leverings- og prisaftaler samt at optimere ordre- og leveringskvantiteter. Efter endt kursus kan du arbejde med det økonomiske styring af lageret. Du kan styre de enkelte regnskabsmæssige elementer i processer fra tilbudsgivning, via ordreafgivelse til levering og fakturering til kunden, vedligeholde såvel købs- som salgspriser herunder diverse former for rabatter og leveringsvilkår. Du vil også kunne opstille interne kontroller til sikring af korrekte leverancer og gennemføre en behovsstyring af lageret for at minimere lagerbeholdninger.

AMU-nr

45958

Mål med kurset

Efter kurset kan du:

 • styre de enkelte regnskabsmæssige elementer i processer fra tilbudsgivning til ordreafgivelse, levering og fakturering til kunden
 • Vedligeholde købs- og salgspriser, herunder diverse former for rabatter og leveringsvilkår
 • Vedligeholde såvel købs- som salgspriser herunder diverse former for rabatter og leveringsvilkår
 • gennemføre en behovsstyring af lageret for at minimere lagerbeholdninger

Målgruppe Kurset er for dig, der er administrativ medarbejder med regnskabsmæssig erfaring i handels- og servicevirksomheder eller institutioner. Du er beskæftiget med lagerstyring herunder oprettelse af forskellige typer af varer, sikring af aftalte leverings- og prisvilkår.

Start 23. februar 2022

Start- og slutdato: 23. februar 2022 - 24. februar 2022
Sted: Niels Brock kursuscenter, H. C. Andersens Boulevard 2, Kbh K

Start 25. april 2022

Start- og slutdato: 25. april 2022 - 26. april 2022
Sted: Niels Brock kursuscenter, H. C. Andersens Boulevard 2, Kbh K

Start 20. juni 2022

Start- og slutdato: 20. juni 2022 - 21. juni 2022
Sted: Niels Brock kursuscenter, H. C. Andersens Boulevard 2, Kbh K

Praktiske oplysninger

 • Min. gebyr for afmelding: kr. 1500 - gælder for kurser med varighed op til 37 timer
 • Max. gebyr for afmelding: kr. 2500 - gælder for kurser med varighed over 37 timer
 • Min. gebyr for udeblivelse: kr. 2500 – gælder for kurser med varighed op til 37 timer
 • Max. gebyr for udeblivelse: kr. 3500 – gælder for kurser med varighed over 37 timer

Overdrages kursuspladsen til en anden medarbejder, bortfalder gebyret.

Uddannelsesbeviset giver mulighed for at varetage jobfunktioner i virksomheder/organisationer, som beskæftiger faglærte og/eller ufaglærte medarbejdere inden for det jobområde, arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod, og som er beskrevet i uddannelsens centralt godkendte handlingsorienterede mål. Personer, som har dette uddannelsesbevis, har på en række områder mulighed for at få beviset anerkendt ved optagelse på en erhvervsuddannelse (merit). I bekendtgørelsen for erhvervsuddannelserne findes der nærmere bestemmelser om merit.

For kursusdeltagere i AMU-målgruppen er der mulighed for at arbejdspladsen kan få kr. 892,- pr. dag/fuldtidsansat i løntabsgodtgørelse.

Du kan læse mere om Løntabsgodtgørelse her

Alle kurser på Arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) afsluttes med en obligatorisk prøve på kursets sidste dag. Du kan læse om prøver og regler her

For deltagere som tilhører AMU-målgruppen ydes tilskud til uddannelsen.

AMU målgruppen er defineret ved uddannelse svarende til  DUN-niveau 1-4. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Er din uddannelse på DUN-niveau 5 eller højere, er du ikke i AMU-målgruppen, og du skal derfor betale fuld pris.

Er du ledig?

Niels Brock udbyder også AMU kurser til ledige. Hvis du vil tilmeldes skal du udfylde en særlig blanket kaldet AR237. Den kan du finde her. Når du har udfyldt blanketten og din A-kasse har underskrevet den, kan du sende den med mail til kursus@brock.dk

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

Kontakt

Kursussekretær for Kursusafdelingen
Anette Rohde Kursussekretær for Kursusafdelingen

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til undervisningen, betalingsform eller har svært ved at tilmelde dig. 

Telefon: 33 41 96 61 E-mail: apn@brock.dk