Niels_Brock_Voksen1537.jpg
  • København
  • 2 dage
  • 7.500,00 kr.

Visual Merchandising

Kan de fysiske butikker overleve i en verden, hvor du kan købe stort set alt på nettet? Ja, det mener vi, de kan. Men det kræver lidt ekstra. På dette kursus opnår du viden om konkrete, og håndgribelige Visual Merchandising-værktøjer. Du får en større retail – og konceptforståelse samt et indblik i kundepsykologiens virkemidler. Derudover lærer du at udnytte din butiks kvadratmeter optimalt.

Mål med kurset

Efter kurset Visual Merchandising har du fået de mest effektive redskab til påvirke din butiks omsætning positivt. Du har lært at være mere synlig for din målgruppe, samt hvordan du opbygger loyalitet og styrker dit brand. 

Målgruppe Dig, som gerne vil højne salget og synligheden af din butik samt skabe en stærkere profil og levere noget ekstra i konkurrencen imod webshops.

Praktiske oplysninger

Kurset demonstrerer, hvor effektivt Visual Merchandising er, og hvordan vi som kunder påvirkes i de fysiske butikker omkring os. Bevidst, som ubevidst. Underviser Susanne Brandt har med sine mere end 20 års erfaring med retail-design, konceptudvikling, implementering og udrulning af større og mindre retailkoncepter globalt samt en mangeårig chefbaggrund inden for Visual Merchandising i flere større danske og udenlandske virksomheder, et solidt kendskab til faget. Susanne har hjulpet større danske handelsvirksomheder som Birger Christensen, Georg Jensen og Becksöndergaard med at fremme salget og at styrke deres brands.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

Dig, som gerne vil højne salget og synligheden af din butik samt skabe en stærkere profil og levere noget ekstra i konkurrencen imod webshops.

Underviser Susanne Brandt er selvstændig senior visual merchandiser & retail ekspert med mere end 25 års vm- og retail-erfaring fra større danske, globale og udenlandske brands indenfor design-, mode-, interiør-, luksus- og travel retail branchen.

Susanne Brandt fungerer i dag både som rådgiver og designer af retail-koncepter og hjælper virksomheder med at definere / re-definere deres butikskoncept, så det leverer på de vigtigste parametre indenfor retail idag.

Og idet retail i disse år gennemgår en stor transformation gennemgår kurset desuden en VM’ers vigtigste opgaver, prioriteter og egenskaber, hvilket ikke længere ligner det en VM’er skulle levere for bare 5 år siden.

På kurset deler Susanne desuden ud af sin erfaring indenfor kundepsykologi, ”retail of tomorrow” og story-telling ved hjælp af visuelle greb og konkrete værktøjer og man forlader kurset med en vifte af virkemidler man kan tage i brug med det samme.

Kontakt Susanne Brandt på  sbrandt@visus-vm.dk 

Den angivne pris på kurset er inkl. moms. Materialer og forplejning er inkluderet i kursusgebyret. 

Kontakt

Kursussekretær for Kursusafdelingen
Anette Rohde Kursussekretær for Kursusafdelingen

Telefon: 33 41 96 61 E-mail: apn@brock.dk

Mere information

Hvis du ønsker mere information om Niels Brocks kursustilbud kan du registrere dig her.