Er du elev?

På Niels Brocks grundforløb får du de kompetencer, som morgendagens arbejdsmarked efterspørger. Når grundforløbet er bestået, skal du selv finde en elevplads, der matcher din elevuddannelse. Her på siden finder du praktisk information om, hvordan du finder en elevstilling og tilslutter dig de mange dygtige Niels Brock-elever, der gør en forskel i danske og internationale virksomheder inden for kontor og butik. Har du allerede fundet en elevplads, finder du valgfagene for din uddannelse herunder.

Niels_Brock_Voksen2085.jpg

Praktiske oplysninger

For at begynde på hovedforløbet kræver det, at du har indgået en uddannelsesaftale med en virksomhed eller at du har fået lavet en RKV, hvor du er vurderet til at være EUV1 elev.

Er du EUV1 elev kan du kontakte administrationen på hovedforloeb@brock.dk for tilmelding.

På den Digitale kontoruddannelse (Privat administration) vil du, når vi har færdig registreret din uddannelses aftale modtage en oversigt over dine 3 bundne fag, samt skrive uge. Herefter skal du selv tilmelde dig dine valgfag.

Når din uddannelsesaftale er godkendt, modtager du hurtigst muligt herefter en oversigt over alle dine obligatoriske skoleperioder.

På den digitale kontoruddannelse (se ovenstående)

Så snart du ved hvornår du går fra melder du det til hovedforloeb@brock.dk. 

Når du ved hvornår du kommer tilbage fremsendes et tillæg til uddannelseaftaler@brock.dk.

Det er vigtigt at tillægget er os i hænde inden din originale uddannelsesaftale udløber.

Du har mulighed for at bestille et nyt studiekort via vores webshop. Et nyt kort koster 50 kroner. Du kan bestille det via dette link https://webshop.brock.dk/

Du tilmelder dig valgfag her. Her finder du en oversigt over de valgfag, vi udbyder på kontoruddannelsen samt hvilke perioder hvert enkelt valgfag tilbydes. Når du har tilmeldt dig et valgfag, modtager du en automatisk bekræftelse. 2-3 uger før afholdelse af valgfaget, modtager du selve indkaldelsesbrevet.

Nej, den dag der står er den dag der er fysisk fremmøde på skolen. Resten af faget er online, her skal du altså selv arbejde med faget efter hvad der står på mitnielsbrock.dk der skal sættes i alt 5 dage af (inkl. fremmødedagen)

Du kan tage op til 4 valgfag som erhvervsrettet påbygning. Tilmelding foregår ved at udfylde blanketten, som du finder via nedenstående link og sende til hovedforloeb@brock.dk.

https://nielsbrock.dk/elevplads/valgfag

Når vi har modtaget en underskrevet praktikerklæring fra din virksomhed, udarbejder vi uddannelsesbeviset og sender det til dig med posten så tæt på datoen for at du er udlært som muligt.

Vi har desværre ikke mulighed for at sende et nyt originalt bevis, men vi kan sende en kopi af det oprindelige bevis, hvis du sender en mail til lhu@brock.dk. Du kan forvente en behandlingstid på op til 4 uger.

Kontakt

Lærepladsservice

Har du spørgsmål til lærepladsgodkendelse?

E-mail: lps@brock.dk
Uddannelsesaftaler

Har du spørgsmål til uddannelsesaftaler, tillæg eller ophævelser?

 

Administration

Har du spørgsmål til uddannelsesforløb, tilmeldinger og uddannelsesbevis? 

Vejledning

Har du spørgsmål til dine uddannelsesmuligheder og realkompetencevurdering (RKV)? 

Telefon: 33 41 91 70 E-mail: vejledning@brock.dk