Rekruttering af elever

Her er samlet en række af de tilbud vi har, som hjælp til jeres rekruttering af kommende elever. Mange af de elever I gerne vil ansætte går allerede på Niels Brock enten på vores erhvervs- eller gymnasieuddannelser, og vi hjælper naturligvis gerne med at komme i dialog med potentielle elever.

DI_indgang_business_tre_taler.jpg
NielsBrock_7232.jpg

Spredning af jobopslag

Niels Brock har en jobportal for elevpladser og der findes en national jobportal. Vi anbefaler jer at uploade jeres jobopslag på begge disse portaler, samt de normale portaler I bruger til jobopslag.

Jobbørs.jpg

Jobbørs

Hvert år afholder Niels Brock en jobbørs, hvor potentielle elever og virksomheder kan møde hinanden og blive klogere på muligheden for rekruttering. Skriv til lps@brock.dk for at tilmelde dig.

kursus_mand_vindue_lommer.jpg

Særlige regler for voksne elever

Vælger I at ansætte en voksenelev, skal I være særligt opmærksomme på at eleven skal have en anden løn og at eleven skal realkompetencevurderes inden ansættelse. Vi har udarbejdet en lille guide til realkompetencevurdering som I bør læse inden rekrutteringen går i gang.

NielsBrock_7072.jpg

Rådgivning om jobopslag

Hvis I har lavet et jobopslag, og gerne vil have sparring på om den indeholder de korrekte informationer om fx. krav til eleverne, så send den gerne - så tjekker vi den igennem og kommer med gode råd. Send jeres jobopslag til Lærepladsservice.

DIG_dreng_pige_klasse.jpg

Oplæg for elever

En god måde at rekruttere på, er at fortælle eleverne om virksomheden og mulighederne ved at tage et job hos jer. I har mulighed for at holde oplæg for de færdiguddannede elever. Er I interesseret, så skriv til Lærepladsservice.