SoMe markedsføring

Din kunde er lige præcis et museklik væk – på sin mobil. Men det hjælper ikke dig, hvis du ikke ved hvordan, at du skal kontakte kunden, kommunikere med kunden og slutte en handel med kunden. Siden skal du være i stand til at fortsætte relationen med kunden – og udvikle denne relation, så du skaber en stamkunde. Enhver kan lave et opslag på facebook eller instagram. Den del er indlysende. Det er mindre indlysende hvordan, at du og din butik på den lange bane vinder kampen om kundernes opmærksomhed. At arbejde kvalificeret med SoMe er krævende. Konkurrencen er hård. Udviklingen går stærkt.

 

 

Niels_Brock_Lederakademiet_1071-kopi.jpg
Mål med valgfaget

Du får forståelse for, hvad der virker på de sociale medier, herunder hvordan der kan opnås medløb fra algoritmerne på de sociale medier til gavn for din virksomheds salgsindsats og resultater. Du lærer om, hvordan god systematik i SoMe indsatsen er afgørende for følge op på kampagner, sådan der hele tiden læres nyt om både kunder og virkemidler. Du bliver med andre ord en mere kompetent kollega at samarbejde med i forbindelse med din virksomheds SoMe indsats. For eksempel også i forbindelse med employer branding på linkedin. 

Valgfaget er tilrettelagt med 2 dages undervisning i Niels Brocks kursuslokaler. Her møder du faglige eksperter, og du kommer til at arbejde med praktiske øvelser. De 3 sidste dage er tilrettelagt som on-line undervisning via Niels Brocks læringsportal.  

SoMe - Workshop 20/1-2025 og 21/1-2025

Sted: Nørre Voldgade 34, K-huset

SoMe - Workshop 19/1-2026 og 20/1-2026

Sted: Nørre Voldgade 34, K-huset

Mød underviseren

Hør underviser Peter Hallum fortælle om, hvad faget handler om.