Træningsmuligheder i San Diego og Californien

Hvilke træningsmuligheder har man under sit studieophold i San Diego? Læs med i historien som beskriver en studerendes yndlings træningssteder i byen.

0849_NielsBrock_3Y9A9947 (1).jpg

En af eleverne som er i San Diego lige nu fortæller sin historie. Nikolaj Rønholm er 20 år gammel og har spillet basket i 5 år. “Jeg er både løber og spiller basket en helt masse ovre i San Diego”. Her er mine insider tips til de bedste træningssteder i San Diego og Californien.

IMG_2442.jpg

Mit yndlings træningssted i San Diego er Embarcadero Park. Der kan man spille basket lige ned til vandet, hvilket er en helt vild følelse. Ved parken er der også lys, så man kan spille til langt ude på natten. Jeg kommer tit ned og spiller basket i parken, da man kan møde folk fra hele verden.

IMG_3019.jpg

Et af mine andre yndlingssteder i San Diego er Balboa Park. Det er en kæmpe park, hvor man både kan spille tennis og basketball. Jeg løber tit op særligt ad en bakke i parken for at træne ben. Der også en masse historiske ting i parken som gør det til et fedt sted at løbe.

IMG_3045.jpg

Der er mange forskellige steder i Californien som er perfekte at træne i. Særligt Venice Beach i LA som ligger kun 2 timer væk fra San Diego. Det her sted er virkelig “the shit” - der kommer en helt masse kendte og vigtige folk og træner.

Jeg valgte at løbe en lang tur, da jeg var i LA idet jeg længe havde drømt om stranden. Det endte med at være en super fed løbetur fordi der ligger en kæmpe skaterpark midt på stranden og der en virkelig god stemning. Efter min lange løbetur valgte jeg at købe en kæmpe Oreo is for at fejre oplevelsen.

Interesseret? - kontakt os med spørgsmål