Hvorfor læse et bachelor semester i San Diego?

Vi har interviewet Nikolaj Rønholm der igang med sit bachelor semester i San Diego. Han fortæller om sine overvejelser inden han tog afsted og de unikke fordele ved at læse i Californien.
San Diego kort.svg
IMG_2676.jpg

En af eleverne som er i San Diego lige nu fortæller sin historie. Nikolaj Rønholm er 20 år gammel og læser et bachelor semester i San Diego.  Han anbefaler andre at tage afsted, da det er en god kombination af læring og rejse, hvilket gør det til en super fed oplevelse.  

Hvis man synes business lyder interessant, så mener Nikolaj virkelig, at man skal tage afsted. Dette skyldes, at man kan bruge uddannelsen til noget samtidig med, at man får en oplevelse for livet.

Hvorfor valgte du at tage din bachelor i San Diego?

Efter jeg tog mit EUS program gennem Niels Brock på California International Business University i San Diego på tre måneder, følte jeg mig fascineret af mit ophold i USA. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at skabe min egen virksomhed. Det var den oplagte mulighed efter mit kursus.

093_3Y9A2003 (1).jpg

Hvilke overvejelser gjorde du dig, som fik dig til at tage bachelor semesteret i San Diego?

Jeg har altid vidst, at jeg ville ende i USA. Jeg havde svært ved at få VISA og fandt ud af, at man bliver nødt til at uddanne sig og arbejde for at kunne blive her permanent. Det er spændende at få undervisning i business, og jeg håber på, at jeg kan bevæge mig ud i agency verdenen i entertainment industrien.

Hvad synes du er unikt ved at læse et bachelor semester i San Diego på CIBU?

Jeg synes, at livet i San Diego og den Californiske hverdag er lige noget for mig. Folk her er meget åbent sindede, og jeg håber, jeg kan gøre mig karriere her og få en hverdag med fast bosiddelse i USA.

43184464_2173928225962200_4359122021364269056_n.jpg

Hvordan er CIBU?

CIBU er meget internationalt, og jeg nyder samværet på skolen. Den praktiske tilgang amerikanerne har til uddannelse, holder mig motiveret. Jeg håber min Bachelor i Science of Business Administration med fokus på Entrepreneurship & Innovation, kan lede mig i retning af den amerikanske drøm.

070_3Y9A1586.jpg