Instagram hotspots i San Diego

Summer school san diego

En af eleverne, som har været på studieophold i San Diego, fortæller om de steder, hvor hun synes, man tager de bedste billeder. Line Andersen er 20 år gammel og elsker at tage billeder, der giver hende noget at huske og kigge tilbage på. Hun valgte at tage afsted til San Diego for at få en oplevelse for livet og udvikle sig selv.

CIBU blogpost.jpeg

Line: “Et sted man kan tage virkelig gode billeder er ved museerne i San Diego. Jeg har virkelig besøgt mange forskellige og spændende museer i San Diego. Museerne afspejler kulturen både historisk og nutidigt. Disse smukke omgivelser giver en fantastisk stemning.”

Et andet yndlingssted i San Diego er de flotte og moderne højhuse, eller  “skyscrapers”. Der ligger en masse lige bag CIBU - her er man omringet af flotte, moderne skyscrapers, der giver en følelsen af San Diego. Højhusene er for mig definitionen på USA.

CIBU blogpost 2.jpeg

Mit tredje yndlingssted i San Diego er Carlsbad Flower Fields. Et super smukt naturområde med store blomster marker og et dejligt miljø. Jeg elsker naturbilleder, så lige netop den her lokation er virkelig også et af mine yndlings indenfor San Diego. De smukke blomstermarker kan dog kun opleves i starten af maj!

IMG_4865.jpeg

Mit fjerde yndlingssted er alle de varme kaffebarer i San Diego, primært Little Italy. De små barer er stemningsfyldte og dekorerede, de er bare så fine. Her får man virkelig en unik og god oplevelse. Ofte finder jeg Instagram steder, som ikke bare er flotte, men man får en god stemnings oplevelse.

IMG_4871.jpeg

Mit femte Instagram spot må være nede ved havnen. Særligt Seaport Village der er lyst, åbent og en konstant aktivitet.

IMG_4866.jpeg

Interesseret? - kontakt os med spørgsmål