Fortæl os om dit ophold San Diego og vind gavekort til American Pie Company eller California Kitchen

Vi har brug for dig! Som tidligere San Diego elev er du nemlig den, der kender skolen og San Diego bedst. Lav en blog eller film der kan bruges til at markedsføre vores uddannelser i San Diego. Din blog eller film vil være del af en større kampagne, der udbreder kendskabet til Niels Brocks uddannelser i San Diego.
San Diego kort.svg

Vi har brug for dig! Som tidligere San Diego elev er du nemlig den, der kender skolen og San Diego bedst.

Lav en blog eller film der kan bruges til at markedsføre vores uddannelser i San Diego. Din blog eller film vil være del af en større kampagne, der udbreder kendskabet til Niels Brocks uddannelser i San Diego.

Har du lyst? Så start nu!

For at skrive en god blog eller lave en god video skal du være innovativ og bruge den viden, du har fået igennem undervisningen i afsætning. 

Fremgangsmåde

 1. Begynd at skrive din blog (inkluder billeder fra dit ophold) eller klip og lav din film. Film og blog bør bestå af minimum 2 af følgende ting: Din bedste oplevelse, Fokus på uddannelse, Det sociale liv, Efterfølgende karrieremuligheder.
 2. Udgiv det du har skrevet som blog eller film
 3. Spred din blog/film via sociale medier
 4. Send os film/blog + link til der det er udgivet og promoveret på de sociale medier. Sendes til studyabroad@niels.brock.dk

For at deltage i denne konkurrence skal det være udgivet senest torsdag den 6. juni.

Præmier

 • Bedste film/Blog: Gavekort på 1.000,- til American Pie Company eller California Kitchen
 • Flest Likes/Share/Views: Gavekort på 1.000,- til American Pie Company eller California Kitchen

HINT!

I kampagnen kan du f.eks. fokusere på uddannelsen, fagene, CIBU, San Diego eller det sociale liv eller måske de efterfølgende karrieremuligheder. Det kan selvfølgelig også være en blanding.

Brug din kreativitet og fortæl din historie. til at markedsføre San Diego på den bedst mulige måde. En blog kan også være en kombination af tekst, billeder og film.

Vinderen kåres

Onsdag den 19. juni vil juryen bestående af Olav Achton-Gråthen og Jens-Henning vurdere de forskellige historier.

Der bliver kåret 2 vindere blandt de blogger og film der har deltaget i konkurrencen:

 • Bedste film/blog
 • Flest ”Likes/Share/Views” på deres kampagne. Du kan derfor med fordel få venner og familie til at ”Likes/Share/Views” din kampagne.

Vinderen offentliggøres den torsdag den 20. juni.

Konkurrencebetingelser

Betingelsen for at være med i konkurrencen er, at gøre som følger:

For blog:

 • Minimum 400 ord
 • Minimum 2 billeder
 • Skal bestå af minimum 2 af følgende ting: Din bedste oplevelse, Fokus på uddannelse, Det sociale liv, Efterfølgende karrieremuligheder.
 • Skal udgives som blog og promoveres på Sociale medier
 • Tekst/billeder + link til der det er udgivet og promoveret på de sociale medier skal sendes til studyabroad@niels.brock.dk

For video:

 • Maksimum 2 minutter
 • Skal bestå af minimum 2 af følgende ting: Din bedste oplevelse, Fokus på uddannelse, Det sociale liv, Efterfølgende karrieremuligheder.
 • Skal udgives på YouTube og promoveres på Sociale medier
 • Kopi af film + link til der det er udgivet og promoveret på de sociale medier skal sendes til studyabroad@niels.brock.dk

Kampagner der indeholder kræn­kende, upassende eller urigtigt indhold vil ikke kunne deltage i konkurrencen. Desuden skal rekla­men/kampagnen være i overensstemmelse med god reklameskik og markedsføringsloven. Vær opmærksom på, at din kampagne kan blive brugt i forbindelse med skolens øvrige markedsføring.

Denne konkurrence er kun for tidligere Niels Brock San Diego elever.

Hvis du har spørgsmål til konkurrencen så kontakt Olav Achton-Gråthen eller Jens-Henning Pedersen.

Send dit bidrag til studyabroad@niels.brock.dk og deltag i konkurrencen