En studerendes dag i San Diego - Line

Hvordan er det at have en hverdag i San Diego? Læs med i historien som beskriver en piges typiske sjove og oplevelsesrige studiedag i San Diego.

IMG_4868.jpeg

En af vores tidligere elever som har været i San Diego fortæller om hverdagen som EUS student på studieophold. Line Andersen er 20 år gammel og kommer fra Roskilde. “Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få en hverdag i et andet land, derfor var det oplagt for mig at opholde mig 3 måneder i San Diego. Studieturen er en helt speciel oplevelse, hvor du lærer så meget om dig selv.”

Kl. 9:00 Står jeg op og spiser havregrød. Jeg vælger tit at spise noget som er sundt til at starte dagen med. Derudover, vælger jeg ofte at bruge lidt lidt færre penge på mad, herunder havregrød, som er en glimrende løsning så jeg har penge til spændende weekendture. Jeg har blandt andet besøgt LA."

Kl. 9:40 Plejer vi at tage i skole. Ofte vælger min veninde og jeg at købe en kop kaffe på vejen - vi vælger altid at prøve forskellige steder. Der er nogle virkelig gode pop-up kaffe steder i San Diego. Jeg vil klart forslå at man prøver en masse forskellige steder hernede hvad enten man er kaffe - og eller tedrikker. Det hele er forskelligt fra sted til sted, og på den måde kan du samle dig flest mulige spændende kulinariske oplevelser og indtryk.

IMG_4865.jpeg

Kl. 10:00 Er vi i skole. Ret ofte er der spændende business besøg med skolen. Vi har blandt andet besøgt Liberty Market, hvilket er et slags streetfood marked. Når vi besøger virksomheder er de centreret om forskellige temaer. Det her virksomhedsbesøg handlede om startup - hvordan det er at starte en virksomhed op i et andet land. Vi spiste frokost derude og fik lov til at opleve de forskellige boder på markedet. "

Kl. 16:00 Slutter en typisk dag, hvis ikke før, hvor vi tager hjem med vores ting, kigger på lektier for derefter at kunne nyde resten af dagen i San Diego. Er vi på virksomhedsbesøg som ovennævnte er det selvfølgelig muligt at blive og gå rundt og hygge sig.

0008_NielsBrock_3Y9A8295 (1).jpg

Kl. 17:00 Når vi er kommet hjem tager jeg ofte ud og træner eller oplever noget andet. Farmers Marked er enormt spændende. Jeg prøver altid at holde øjne og ører åbne for forskellige tilbud. Jeg er særligt interesseret i at finde kunstneriske eller historiske steder. Nogle gange tager jeg på museer og hører interessante oplæg.

Kl. 18:00 Sidder vi og laver lektier Jeg går en del op i at lave skolearbejdet godt og dermed kunne lære en masse.


Kl. 19:00 Spiser vi aftensmad. "Vil laver ofte sandwiches på værelset og sidder sammen og spiser, ellers tager vi nogle gange ud og spiser middag med nogle flere."

Kl. 20:00 Sidder vi og hygger med de andre. Nogle gange arbejder vi i grupper på vores business project.

Kl. 22:00 Plejer vi at gå i seng efter at have hygget med det andre. “Ofte bliver man ret træt efter en lang dag med masser af oplevelser. Jeg vælger tit at gå tidligere i seng for at være klar til en ny dag imorgen.”

IMG_4866.jpeg

Interesseret? - kontakt os med spørgsmål