En studerendes dag i San Diego - Nikolaj

Hvordan er det at have en hverdag i San Diego? Læs med i historien som beskriver en drengs typisk spændende og oplevelsesrige studiedag i byen.

En af vores tidliger elever som har været i San Diego fortæller sin historie. Nikolaj Rønholm er 20 år gammel og læser EUS i San Diego. Han anbefaler andre at tage afsted, da det er en god kombination af læring og rejse, hvilket gør det til en super fed oplevelse. Hvis man synes business lyder interessant så mener Nikolaj virkelig, at man skal tage afsted. Dette skyldes både, at man kan bruge uddannelsen til noget samtidig med, at man får en oplevelse for livet.

IMG_2676.jpg

Kl. 9:00 Bliver jeg vækket af min roomie og bagefter spiser vi havregryn med peanutbutter og kakaomælk. Derefter tager jeg et bad og skynder mig afsted i skole. I dag valgte jeg at tage basketball tøj på, da jeg vil træne direkte efter skole. Nogle gange står jeg op kl. 8 for at tage ud og løbe særligt ud til Lufthavnen, hvor man kan se hele skylinen.

Kl. 9:40 Er det tid til at tage afsted. Jeg går fra studiehotellet til California International Business University (eller CIBU), det tager typisk ikke langt tid.

Kl. 10:00 Starter skolen. Idag havde vi undervisning i marketing, hvor vi lærte en masse om tøjindustrien. Brian vores lærer viste os en video om tøjindustrien. Her lærte vi at det er vigtigt at tænke over mange forskellige ting i ens marketing.

Kl. 12:00 Har vi 45 minutter frokostpause. I dag spiste jeg grøntsager med ris som min roomie og jeg havde lavet en kæmpe portion af på studiehotellet. En ting vi særligt er blevet vildt med er salsa som vi putter på alt det vi spiser. Nogle gange spiser jeg også en Subway sandwich, som man kan få i kæmpe størrelser der mætter i vildt lang tid.

Kl. 12:45 Starter undervisningen igen. I dag brugte vi noget tid på at arbejde med vores business project.

Kl. 14:00 Har vi en lille 15 minutter pause. Jeg bruger ofte mine pauser på at snakke med lærerne som er meget åbne. Lærerne er super flinke og der er ikke den samme opdeling som i Danmark mellem lærer og elev - ofte føler man sig nærmest venner med dem.

Kl. 16:00 Så har vi fri fra undervisningen. Her går jeg ofte tilbage på studiehotellet og spiser noget hurtigt. Jeg bruger en del tid på de andres værelser - vi er 6 drenge herovre og vi banker ikke engang på hinandens døre. 

Vi handler tit også efter skolen og laver mad med de andre på holdet i vores fælleskøkken. Andre gange tager vi ud og shopper på forskellige malls, drikker kaffe og hygger.

I dag tog jeg direkte fra skolen for spille basketball i Embarcadero Park. Her møder jeg en masse forskellige lokale beboer fra San Diego.

Kl. 18:00 Fik jeg mig en hurtig burger for at få energi til at spille mere basketball. Der er mange gode spisesteder i San Diego.

Kl. 20:00 Valgte jeg at tage hjem til studiehotellet. Jeg lejede et af de elektriske løbehjul for at komme lidt hurtigere hjem. Det er utrolig sjovt at kører på de elektriske løbehjul, da man ser byen fra en helt anden vinkel. Efter jeg kom hjem mødtes jeg med mine gode venner fra Saudi Arabien - vi hyggede virkelig meget. Jeg møder tit en masse mennesker fra forskellige lande på studiehotellet.

Kl. 21:30 Valgte jeg at spise en sen aften snack. Her fik jeg nogle rester fra vores risret jeg havde lavet med min roomie. Efter aftensmad hænger jeg ofte ud med de andre på studiehotellet ved sofaerne. Enten ser vi film eller sports kampe i fjernsynet.

Kl. 23:50 Plejer jeg at gå i seng. Nogle af de andre går tidligere i seng end mig - jeg er lidt af en natteravn.

Interesseret? - kontakt os med spørgsmål