Summer School i San Diego for gymnasieelever og studenter

Kom på summer school i San Diego i sommeren 2020 med Niels Brock, oplev verden, skærp dine faglige sprogkundskaber i engelsk eller spansk og nyd sommeren i USA sammen med andre unge. Niels Brock har samarbejder med flere universiteter og community colleges i Californien lige fra iværksætterbyen San Diego til Silicon Valley i San Francisco.

032_3Y9A0832.jpg

Start- og slutdato: 5. juli 2020 - 2. august 2020
Tilmeldingsfrist: 22. juni 2020 kl. 12:00

Summer School

I samarbejde med CIBU, California International Business University, i San Diego tilbyder vi 4 ugers sommerskole i engelsk eller spansk for gymnasieelever og studenter.

Vi forudsætter, at du har 1-2 års forudgående undervisning i det valgte sprog på gymnasieniveau eller tilsvarende.

Selve undervisningen finder sted 3-5 dage om ugen, i alt 16-18 timers undervisning ugentligt.

Som en del af undervisningen på Summer School eller herudover arrangerer CIBU relevante besøg og udflugter med kulturelt og socialt indhold.

I din fritid kan du kaste dig over tilbud som surfing, basketball, beachvolley, tennis, vandscooter, hiking og lignende aktiviteter, som du enten kender hjemmefra eller som du oplever for første gang. Du kan også bare nyde San Diego og omegn med mange kilometer badestrande og andre attraktive udflugtsmål.

Praktiske oplysninger

Afrejse den 5-6. juli 2020

Undervisning til og med fredag den 31. juli 2020

Hjemrejse i weekenden 1.-2. august 2020

Informationsmøde, endnu ikke planlagt.

Indkvartering hos værtsfamilie er et krav såfremt du er under 18 år.

Indkvartering på studiehotel

Deltagerbetalingen udgør kr. 19.500 dækkende undervisning og materialer, fly San Diego tur-retur, rejseforsikring samt indkvartering i dobbeltværelse på studiehotel.

Indkvartering hos værtsfamilie

Deltagerbetalingen udgør kr. 23.500. 

Ekstra udgifter som ikke er indeholdt i deltagerbetalingen

  • Depositum på studiehotel (refunderes ved afrejse)
  • Valgfrie sociale aktiviteter som camping, sightseeing, bål på stranden, tur til Los Angeles m.m.
  • Lokal transport

 

Opholdet er ikke SU berettiget

Som udgangspunkt indkvarteres du hos en amerikansk værtsfamilie – det er et krav fra vor side såfremt du er under 18 år.

Såfremt du er over 18 år er der mulighed for indkvartering på studiehotel.

Vi kan endvidere formidle tilbud om aflæggelse af en TOEFL-test i engelsk enten i San Diego eller København. TOEFL kan bruges såfremt du påtænker optagelse på flere internationale uddannelser, herhjemme og i udlandet, hvor dette kræves.

San Diego er en havneby og Californiens anden største by. Byen har ca. 1,3 millioner beboere og har et rigt kulturliv med masser af attraktioner. Byen rummer mange start-up virksomheder og er kendt for sit iværksætter- og innovationsmiljø. 

Vores partneruniversitet i San Diego er California International Business University (CIBU), som ligger i hjertet af San Diego. 

CIBU er kendt for sit samarbejde med iværksætter- og innovationsmiljøet. 

Forbehold 

De anførte priser for Summer School i USA er baseret på dagens US-dollarkurs. Såfremt US-dollarkursen ændrer sig, forbeholder vi os retten til at ændre priserne for sommerskole i takt hermed.

Vi har endvidere forudsat priser for fly, indkvartering m.v. Ved ændringer, f.eks. som følge af prisændringer eller indkvarteringssted forbeholder vi os retten til at ændre opkrævningen i takt hermed.

Såfremt dette medfører en prisstigning på din sommerskole, er du ikke bundet af din tilmelding. Når du har modtaget en faktura fra os, ligger prisen fast.

Du kan framelde dig Summer School indtil betalingsfristens udløb og få det fulde indbetalte beløb refunderet. Herefter refunderes indbetalte beløb kun i det omfang Niels Brock ikke har påtaget sig betalingsforpligtelser på dine vegne, såsom køb af ikke refundérbare billetter o.l.

Afbestillingsforsikring

Niels Brock har ikke tilkøbt en afbestillingsforsikring, så ønsker du det, skal du selv tilkøbe det. Man kan bl.a. købe afbestillingsforsikring hos Gouda.

Du vil modtage yderligere information om, hvordan du skal forholde dig i forhold til visum, når du har tilmeldt dig Summer School.

Kontakt

Olav Achton-Gråthen Studiekoordinator