Lederuddannelser

“Der er et stort potentiale i at udvikle sin lederstil og opnå øget bevidsthed om det ansvar, den indflydelse og de muligheder, du har som leder.”

                                      Charlotte Forsberg, Direktør for Niels Brocks Lederuddannelser Kurser og uddannelser for ledere

På Niels Brock får du mulighed for at udvikle dig som leder uanset dit ledelsesniveau. Vi har 140 års erfaring i at uddanne, og vi tilbyder dig veltilrettelagte kvalitetsuddannelser, der gennemføres af højt kvalificerede og erfarne undervisere. Vores tone er uhøjtidelig og fokus ligger på det praksisnære, så du kan omsætte teorien direkte til dit eget arbejdsliv. Du kan tage flere af vores uddannelser og kurser online eller delvist online, selvfølgelig uden at gå på kompromis med det relationelle eller det høje kvalitetsniveau. En lederuddannelse på Niels Brock giver dig desuden et stærkt fagligt netværk af ledere fra andre brancher og organisationer. 

Vi tilbyder følgende kurser og uddannelser:

Undervisningen

Praktisk anvendelig undervisning på højt niveau er en del af Niels Brocks DNA. Vi er tæt på erhvervslivet og er ikke bange for at gå forrest. Derfor kan vi også rekruttere nogle af de dygtigste undervisere inden for de enkelte fagområder. Vi ansætter profiler med mange års erfaring og /eller ledererfaring på alle vores lederuddannelser. Mød nogle af vores dygtige undervisere herunder:

Underviser på bestyrelsesuddannelserne
Anni Haraszuk Underviser på bestyrelsesuddannelserne

Anni Haraszuk er Statsautoriseret revisor, har en baggrund i den finansielle verden, 16 års erfaring fra Deloitte og mangeårig ledererfaring samt bestyrelseserfaring. Hun har bred erfaring indenfor, og arbejder i dag med international virksomhedsrådgivning, både finansielt og strategisk. Anni har en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD, sidder i bestyrelser og underviser på Master og MBA.

 

Underviser på MBA uddannelserne
Peter Nordgaard Underviser på MBA uddannelserne

Peter Nordgaard har mere end 15 års undervisningserfaring, og han har stor international erfaring indenfor ledelse og økonomistyring fra forskellige brancher. Peter har en Cand. Merc. (Finance) og har taget eksaminer i bl.a EU IPO Rules, Corporate Law og Chinese Commercial Law.

Underviser på Lederakademiet
Kirsten Wissing Underviser på Lederakademiet

Kirsten Wissing er oprindeligt uddannet Cand Negot og journalist med 25 års erfaring indenfor afsætning, kommunikation, undervisning og ledelse fra både det private erhvervsliv, universiteter og andre højere læreanstalter. Derudover har hun en pædagogisk uddannelse og er professionel vejleder i pædagogik og didaktik samt lærebogsforfatter. Hør hende fortælle om ledernetværket.

Hvad siger vores studerende

Vi har hjulpet mange ledere med forskellige baggrunde og ønsker for udvikling på vores lederuddannelser. Se hvad vores studerende siger om os:

Samarbejdspartnere

For at kunne tilbyde dig uddannelse af højeste kvalitet og de rigtige akkrediteringer, udbyder vi vores lederuddannelser i samarbejde med kendte partnere:

FAQ

Det er muligt at oprette hold kun for den enkelte virksomhed, ligesom indholdet kan skræddersyes, så det passer til de udfordringer og behov, en virksomhed står i. 

Kontakt:  

Seniorledelsesrådgiver Karsten Schade på ksch@niels.brock.dk eller book et møde i hans kalender her.

Deltag gratis i info-webinarer om vores forskellige lederuddannelser, se hele programmet og tilmeld dig her.

Onlinekurser hos Lederakademiet: 11.200kr

MBA Go: 99.000kr

MBA Executive: 250.000kr

Bestyrelsesuddannelse: 33.125 kr. inkl moms.

Startup-bestyrelsesuddannelse: 36.250 kr. inkl. moms

Kontakt

Direktør for Videreuddannelse
Charlotte Forsberg Direktør for Videreuddannelse

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Du kan også booke en tid til en samtale her.

Telefon: 23 21 45 54 E-mail: cfo@brock.dk