Mød underviserne fra MBA Go

Financial & Economic Analysis samt Operations & Supply Chain Management
Peter Nordgaard Financial & Economic Analysis samt Operations & Supply Chain Management

Peter Nordgaard har mere end 15 års undervisningserfaring, og han har stor international erfaring indenfor ledelse og økonomistyring fra forskellige brancher. 

Peter har en cand. merc. (finance) og har taget eksaminer i bl.a EU IPO Rules, Corporate Law, Chinese Commercial Law.

Vejleder MBA projekt
Jesper Lind Madsen Vejleder MBA projekt

Jesper Lind Madsen har omfattende erfaring samt dybdegående viden indenfor undervisning, coaching, ledelse og projektstyring.

Jesper er tilknyttet Niels Brock Business College, hvor han bl.a. underviser i kommunikation og ledelse.

Jesper har en Master i Læreprocesser fra Aalborg universitet samt en Master i International Business fra CBS, Copenhagen Business School.

E-mail: jlm@brock.dk
Underviser i Cross cultural management og ethics
Tommy K. Lassen Underviser i Cross cultural management og ethics

Tommy er erhvervs PhD i ledelsesfilosofi fra CBS med en afhandling om eksistens og selvledelse i Ørsted. Derudover arbejder Tommy som erhvervsfilosof, ledelseskonsulent, foredragsholder og keynote speaker på konferencer om ledelse, organisation og arbejdsliv. Tommy er specialist indenfor ledelsesfilosofi, etik i organisation og ledelse samt anvendt filosofi. Oprindeligt er Tommy uddannet cand.theol. og har i en kort årrække arbejdet som præst.

Underviser i Strategy & Innovation samt Cross Cultural Management & ethics
Mads Dahl-Larsen Underviser i Strategy & Innovation samt Cross Cultural Management & ethics

Mads har en MBA fra University of Liverpool og er partner i konsulenthuset Grape A/S, hvor han arbejder globalt med forretningsudvikling, strategi og lederudvikling, bl.a. for en håndfuld af C25 virksomhederne i Danmark. Mads har en international profil og har i 10 år arbejdet med virksomheder og ledergrupper i Danmark, Sverige, Norge og Finland samt i USA, Sydafrika, Skotland, Tyrkiet og Dubai. Mads er desuden involveret i både bestyrelser og advisory boards.

Underviser på MBA Project samt metode
Ulla Kinnerup Underviser på MBA Project samt metode

Ulla har stor erfaring og viden indenfor undervisning ledelse og projektstyring. Ulla har blandt andet stor viden om videnskabsteori og metodelære. Indtil Ulla begyndte med undervisning har hun arbejdet som offentlig leder indenfor skatteadministration. Ulla har en Cand. merc. aud. fra Handelshøjskolen i Århus, en Master i voksenuddannelse fra DPU og en Master i Organisationspsykologi fra Roskilde Universitet.

Underviser Strategy & innovation
Anders Høiris Underviser Strategy & innovation

Anders H. Høiris har været i flere danske og udenlandske virksomheder og har primært beskæftiget sig med Internationalisering og MA. Anders har blandt andet arbejdet i IC Group, Norsk Hydro Olie A.S, Egeberg Reklamebureau A/S og Egmont Gruppen A/S. Sideløbende har Anders været aktiv i bestyrelsen i flere danske virksomheder, heraf som formand i bl.a. Intersport A/S, Nørrebro Teater, Brynje A/S, SoRoTo A/S, Middelaldercentret.

Anders har en Cand.Merc fra Odense Universitet i afsætningsøkonomi (1979) og Postgraduate Research på University of California, Berkely fra 1979- 80 med fokus på Operations Analyse og forbrugerpsykologi. Anders underviser i dag på Niels Brock samt CBS.

Vejleder MBA projekt
Allan Brødegaard Hansen Vejleder MBA projekt

Allan har omfattende seniormanagement erfaring fra transportindustrien; herunder ledelseserfaring inden for LEAN, Crew Optimization, salg og Workforce Management.

Underviser i Global Marketing Mangement
Casper Engmark Underviser i Global Marketing Mangement

Casper er en erfaren underviser og leder med+20 års kommerciel erfaring indenfor både salg og marketingsfunktioner. Caspers kompetencer ligger indenfor både btb og btc området med kommunikationsdiscipliner på tværs af brancher fra Tech og FMCG til underholdning og bureau.

Casper har en udpræget transformativ stil og har udøvende ledelseserfaring på +15 år. Dette omfatter ledelse på distance, på tværs af nordiske kulturer, direkte, projekt og matrixledelse samt ledelse af ledere. Hans erfaring er opbygget i salg- og marketingfunktioner indenfor FMCG, IT, underholdning og online handelsplatform.

Casper har en MBA fra MDX University London

Vejleder MBA projekt
David Abiani Vejleder MBA projekt

David har en M.Sc. i Human Resource Leadership fra Sheffield Hallam University og et Postgraduate Certificat i Coaching fra De Montfort University. Han er desuden formand for Association for Coaching i Norden. David har desuden 10 års erfaring inden for Product Marketing, hvor han har stået for udvikling af forskellige IT services, implementering, undervisning og ikke mindst Change Management. Derudover beskæftiger David sig med strategi, agil coaching, coaching kultur og ikke mindst ledelse- og forandringsledelse.

Vejleder MBA projekt
Nikolaj Forsberg Vejleder MBA projekt

Nikolaj Forsberg har mere end 20 års international senior management erfaring inden for en række forskellige brancher, som IT, logistik og FMCG. Nikolaj har blandt andet arbejdet for Mærsk og Orkla. Nikolaj har en MBA fra CBA samt diverse programmer fra Wharton og Insead.

Peter Borup

Areas of specialization: 

  • General Management
  • Strategy 
  • Supply Chains
  • Organizational Behaviour

Background:

Experienced CEO having spent +25 years in various roles in shipping for AP Moller-Maersk, D/S Norden, & J. Lauritzen, incl more than 20 years in Asia. Most recently Fulbright Scholar in China Studies at Georgetown University in Washington D.C.. MBA from IMD, Lausanne and AMP from Wharton Business School. 

Vejleder MBA Projekt
Stig Schandel Christensen Vejleder MBA Projekt

Vejleder MBA projekt
Verner Bentzen Vejleder MBA projekt

Verner har en mangeårig lederkarriere fra selskaber i Novo Nordisk koncernen og har ligeledes undervist på CBS gennem en årrække. Nu arbejder Verner som management konsulent indenfor områder som strategi, forandringsledelse, ledercoaching, procesledelse og facility management discipliner på ledelsesniveau. Derudover faciliterer han flere netværksgrupper for ledere og arbejder med organisations- og bestyrelsesarbejde.

Vejleder MBA projekt
Finn Overgaard Vejleder MBA projekt

Finn Overgaard har startet flere kommunikationsbureauer, fusioneret, solgt og klargjort bureaukæde til IPO på Nastaq. GENERATOR, Norlid, GEKKO er blot nogle af de bureauer Finn har stået bag. Som konsulent og strateg har Finn fokus på kundeoplevelsen, martech og omnichannel løsninger til styrkelse af virksomhedens konkurrenceevne. Forandringsledelse er en vigtig ingrediens i arbejdet med af forbedre kundeoplevelsen på tværs af organisationen.

Finn er cand.merc. fra CBS i strategi og afsætning. +30 awards, udnævnelse til årets strateg og 20 år som konsulent er en del af bagagen. Finn arbejder er pt. i fintech startup og har de sidste 6 år undervist og vejledt kandidater på CBS.