Niels Brock Executive Business coaching

- som en del af din MBA-uddannelse

Hos Niels Brock Executive er det en del af vores mission at understøtte din personlige udvikling. Via dette eksklusiv tilbud om Executive Business Coaching vil du opnå styrket selvindsigt og et øget personligt udbytte som MBA-studerende.

Niels Brock brand - portrætfoto af mand og kvinde - turkis baggrund
Læring - Refleksion - Personlig indsigt og Resultatskabelse

Som Executive Business Coach skaber Anne et trygt og fortroligt indsigt- og læringsrum med det overordnede formål at udvikle dit potentiale, hjælpe dig til at sætte nye mål og realisere dem. Annes omfattende ledelses- og undervisningserfaring fra danske og udenlandske koncerner betyder, at hun skaber værdi for mennesker med forskellige baggrunde, kompetencer og profiler. Anne er uddannet Transition Business Coach på Senior Practitioner level, en business coachuddannelse, som er er akkrediteret af EMCC (European Mentoring and Coaching Council). 

Du oplever fra første business coachingsamtale, at Anne baserer sin coachingpraksis på mere end 20 års erfaring med at lede og understøtte menneskers læring og udvikling. Anne møder, lytter til og udvikler dig som menneske til yderligere selvindsigt, som støtter dine livsmål samt dit erhvervspotentiale og dine karrieremål.

Med Niels Brock Executive business coaching får du:

   • Et individuelt tilpasset og fortroligt coachingforløb med dine dilemmaer og udfordringer i fokus
   • Individualiseret professionel udvikling med identificerede fokusområder
   • Fleksibel koordination med Niels Brock Executive Business Coach
   • Online booking af coaching samtaler og automatisk kalenderinvitation via Calendly

Alle coachingsamtaler og coachingforløb bliver indledt med en online samtale, hvor forventningsafstemning og rammesætning er temaerne.

Priser og forløb

Eksempler på forløb og priser inkl. moms

 • 3 x online Executive Business Coaching samtaler a 45 minutters varighed: 5250 kr 
 • 6 x online Executive Business Coaching samtaler a 45 minutters varighed:  10.875 kr 
 • 12 x online Executive Business Coaching samtaler a 45 minutters varighed:  21.125 kr 

Du kan benytte bruttolønsordning ifm. Executive Business Coaching.

Kontakt

Executive Business Coach
Anne Colbe Villum Executive Business Coach

Anne Colbe Villum har mere end 20 års erfaring som direktør med bestyrelsesbetjening og innovationsansvarlig i danske og udenlandske virksomheder herunder 11 års erfaring som trusted adviser for kommercielle direktører og Formandens stab i Coop.

Anne er aktivt bestyrelsesmedlem i danske og udenlandske organisationer og er optaget af at fremme transparent og værdiskabende bestyrelsesindsatser i bestyrelseslokalet herunder bæredygtig ledelse, strategi og -forretningsudvikling.

Anne er uddannet indenfor innovation og ledelse og er masterstuderende - Master i Organisationspsykologi (RUC).

Som certificeret Executive Business Transitions Coach bidrager Anne til at understøtte personlig indsigt og udvikling hos studerende som del af studieforløbene på Niels Brock Executive Bestyrelsesuddannelse og Niels Brock Executive MBA Go.