NB Cover 16 9 Final

Podcast: 99.000 kroner-spørgsmålet

Hvad får man ud at tage en MBA Go hos Niels Brock? Og er det overhovedet 99.000 kroner og 2-4 års arbejde værd? Det undersøger journalist og iværksætter Sune Gudmundsson, der selv overvejer at kaste sig ud i en erhvervsøkonomisk lederuddannelse. Gennem samtaler med en tidligere MBA Go-studerende, direktøren for MBA Go og en headhunter søger Sune svar på 99.000 kroner-spørgsmålet. 

 

Lyt på Spotify -->>

Lyt på Apple Podcasts -->>

Sæson 2

Sæson 2 beskrivelse:

Al business bunder i beslutninger. Men nogle beslutninger er sværere at træffe end andre. Skal hensynet til profit veje tungere end personalets ve og vel? Lader du en medarbejders upassende opførsel til julefrokosten gå i glemmebogen, eller opretter du en personalesag? Når der er noget på spil, spirer svære dilemmaer frem. I denne sæson af 99.000 kroner-spørgsmålet har vi spurgt fire undervisere fra Niels Brocks MBA uddannelse om hjælp med svære dilemmaer, som man kan møde som leder. Underviserne er eksperter inden for forskellige dele af MBA-uddannelsen, og i denne podcast kommer de til at dele generøst ud af deres indsigter, så både du og jeg bliver klogere på, hvordan man navigerer i dilemmafyldt farvand.

 

NB Podcast Stills 79

Afsnit 1: Upassende opførsel under julefrokosten

Det er julefrokosttid, og der er kommet alkohol på bordene. En af dine medarbejdere opfører sig upassende til julefrokosten og snakken går. Hvordan håndterer du det som leder? Vi har spurgt MBA-underviser Peter Borup, der i 30 år har arbejdet internationalt med logistik og shipping på topniveau.Lyt med og find ud af hvilke indspark og konkrete ideer han har til dilemmaet.

NB Podcast Stills 19

Hjemmearbejde: Hvordan håndterer du det som leder?

Hjemmearbejde – også kaldet hybridarbejde: Hvordan håndterer du det som leder? Kan du være en engageret leder, hvis du ikke ser dine medarbejdere hver dag på kontoret? Hvordan sikrer du dig, at arbejdsmiljøet er optimalt, hvis folk ikke er på arbejdspladsen? I dette afsnit spørger vi MBA-underviser i Cross Cultural Management & Ethics på Niels Brock, Mads Dahl-Larsen, hvad han anbefaler til ledere i et hybridarbejdsmiljø. Hør, hvilke indspark og konkrete ideer han har til dilemmaet.

NB Podcast Stills 37

Afsnit 3: Ledelse på tværs af generationer

Hvordan leder man et team på tværs af generationer og aldersgrupper? Kommunikerer man anderledes til babyboomers end til generation Z? I dette afsnit spørger vi to MBA-undervisere i Managing & Developing People, Christina og Jesper Schack Jensen, hvad de anbefaler til ledere i denne situation. Lyt med og find ud af, hvilke indspark og konkrete ideer de har til dilemmaet.

Sæson 1

Sæson 1 beskrivelse:

Hvad får man ud at tage en MBA Go hos Niels Brock? Og er det overhovedet 99.000 kroner og 2-4 års arbejde værd? Det undersøger journalist og iværksætter Sune Gudmundsson, der selv overvejer at kaste sig ud i en erhvervsøkonomisk lederuddannelse. Gennem samtaler med en tidligere MBA Go-studerende, direktøren for MBA Go og en headhunter søger Sune svar på 99.000 kroner-spørgsmålet. 

Teaser1 Charlotte 16 9 1

Afsnit 1: Sune møder direktør for Videreuddannelse

Charlotte har i 30 år arbejdet for den brockske forskel, som Niels Brock kalder deres kultur, der lægger vægt på samspillet med erhvervslivet. Ved siden af jobbet er Charlotte selv under uddannelse, og med intet mindre en ph.d. i internationale studerendes læringsprocesser. Jeg møder Charlotte på hendes hjemmebane i Niels Brocks lokaler i det indre København.

Teaser Camilla 16 9 1

Afsnit 2: Sune møder en recruiter

Camilla Svendsen er medejer af konsulentfirmaet Hudson Nordic, der hjælper alt mellem start ups til big corportate med at finde de rigtige kandidater til virksomhedernes teams, og hvad end det er en seniorspecialist eller en ny CEO. Hun er managing partner på 16 år. Og hun har 20 års erfaring med rekruttering og en cand. merc. i Human Research Manangement som sit faglige fundament, som hun løbende supplerer med fagligt nørderi. Vi har altså at gøre med en sand ekspert på sit felt.

Teaser Jesper 16 9 1

Afsnit 3: Sune møder en MBA Go-studerende

Du har nok ikke hørt Jesper Daugaards stemme før, men på et tidspunkt har helt sikkert siddet med en tryksag, der med stor sandsynlighed er produceret i den koncern af grafiske virksomheder, hvor Jesper sidder for bordenden. I 2021 kaster Jesper sig over en MBA Go og allerede 18 måneder senere, står han med sit eksamensbevis i hånden. Han får topkarakter for sin afslutningsopgave, og til dimissionsfesten er det Jesper, der træder op på talerstolen som årgangens graduation speaker iført Middlesex Universitys kongeblå kappe og sorte graduation hat. Jesper er 48 år, og bor i Tune lidt uden for Roskilde. Vi skal mødes hos Heartbeats i København, og jeg er spændt på at høre, hvad Jesper har fået ud af at tage en MBA Go.

Mød Podcastværten Sune

Journalist, iværksætter og podcastvært
Sune Gudmundsson Journalist, iværksætter og podcastvært

Sune Gudmundsson er en erfaren journalist og medstifter af mediehuset TANK, der fungerer som rugekasse for nye medier og formidlingssamarbejder. 

TANK driver det læringsorienterede nyhedsmedie Koncentrat, ligesom TANK har søsat reelly, der dækker det globale syd.

Sune er direktør i begge medier, men uden nogen erhvervsøkonomisk lederuddannelse at læne sig op ad. Derfor søger han i podcasten ’99.000 kroner-spørgsmålet’ svar på, om en MBA Go kunne være noget for ham.

Har du brug for mere information?

Læs mere om MBA Go her

Kontakt

Program Manager
Julie Keldsbo Rasvig Program Manager

Du er velkommen til at booke et møde med mig i min kalender her.

Telefon: + 45 23 21 46 86 E-mail: jkr@brock.dk