Mød underviserne fra MBA Go

Underviser i Operations & Supply Chain Management
Peter Nordgaard Underviser i Operations & Supply Chain Management

Peter Nordgaard har mere end 15 års undervisningserfaring, og han har stor international erfaring indenfor ledelse og økonomistyring fra forskellige brancher. 

Peter har en cand. merc. (finance) og har taget eksaminer i bl.a EU IPO Rules, Corporate Law, Chinese Commercial Law.

Vejleder MBA projekt
Jesper Lind Madsen Vejleder MBA projekt

Jesper Lind Madsen har omfattende erfaring samt dybdegående viden indenfor undervisning, coaching, ledelse og projektstyring.

Jesper er tilknyttet Niels Brock Business College, hvor han bl.a. underviser i kommunikation og ledelse.

Jesper har en Master i Læreprocesser fra Aalborg universitet samt en Master i International Business fra CBS, Copenhagen Business School.

Underviser i Cross cultural management og ethics
Tommy K. Lassen Underviser i Cross cultural management og ethics

Tommy er erhvervs PhD i ledelsesfilosofi fra CBS med en afhandling om eksistens og selvledelse i Ørsted. Derudover arbejder Tommy som erhvervsfilosof, ledelseskonsulent, foredragsholder og keynote speaker på konferencer om ledelse, organisation og arbejdsliv. Tommy er specialist indenfor ledelsesfilosofi, etik i organisation og ledelse samt anvendt filosofi. Oprindeligt er Tommy uddannet cand.theol. og har i en kort årrække arbejdet som præst.

Underviser i Cross Cultural Management & ethics
Mads Dahl-Larsen Underviser i Cross Cultural Management & ethics

Mads har en MBA fra University of Liverpool og er partner i konsulenthuset Grape A/S, hvor han arbejder globalt med forretningsudvikling, strategi og lederudvikling, bl.a. for en håndfuld af C25 virksomhederne i Danmark. Mads har en international profil og har i 10 år arbejdet med virksomheder og ledergrupper i Danmark, Sverige, Norge og Finland samt i USA, Sydafrika, Skotland, Tyrkiet og Dubai. Mads er desuden involveret i både bestyrelser og advisory boards.

Underviser i Global Marketing Mangement
Casper Engmark Underviser i Global Marketing Mangement

Casper er en erfaren underviser og leder med+20 års kommerciel erfaring indenfor både salg og marketingsfunktioner. Caspers kompetencer ligger indenfor både btb og btc området med kommunikationsdiscipliner på tværs af brancher fra Tech og FMCG til underholdning og bureau.

Casper har en udpræget transformativ stil og har udøvende ledelseserfaring på +15 år. Dette omfatter ledelse på distance, på tværs af nordiske kulturer, direkte, projekt og matrixledelse samt ledelse af ledere. Hans erfaring er opbygget i salg- og marketingfunktioner indenfor FMCG, IT, underholdning og online handelsplatform.

Casper har en MBA fra Middlesex University London

Underviser i  Managing & Developing People samt Personal & Professional Development
Jesper Schack Clausen Underviser i Managing & Developing People samt Personal & Professional Development

Jesper er kendetegnet ved at være passioneret for det han brænder for – og det er ledelse. I mere end 10 år har han studeret og arbejdet med ledelse i praksis og har været leder siden han var 20 år. Jesper er som underviser høj på gejst og krydrer dette med et stærkt vidensgrundlag. Han brænder for at styrke ledere og medarbejdere via deres styrker.

Jesper har senest taget en master i positiv psykologi på Århus Universitet. Udover dette er han certificeret coach med overbygning til mastercoach. Alt dette formår han at sætte i spil i sin facilitator rolle og sin tilgang til mennesker.

Underviser i Strategy & Innovation
Peter Borup Underviser i Strategy & Innovation

Peter har arbejdet international med logistik og shipping de sidste 30 år og har i en længere årrække boet i Asien.

Peter har en MBA fra IMD i Schweiz og et advanced management program fra Wharton i USA.

 

Executive Business Coach
Anne Colbe Villum Executive Business Coach

Anne Colbe Villum har mere end 20 års erfaring som direktør med bestyrelsesbetjening og innovationsansvarlig i danske og udenlandske virksomheder herunder 11 års erfaring som trusted adviser for kommercielle direktører og Formandens stab i Coop.

Anne er aktivt bestyrelsesmedlem i danske og udenlandske organisationer og er optaget af at fremme transparent og værdiskabende bestyrelsesindsatser i bestyrelseslokalet herunder bæredygtig ledelse, strategi og -forretningsudvikling.

Anne er uddannet indenfor innovation og ledelse og er masterstuderende - Master i Organisationspsykologi (RUC).

Som certificeret Executive Business Transitions Coach bidrager Anne til at understøtte personlig indsigt og udvikling hos studerende som del af studieforløbene på Niels Brock Executive Bestyrelsesuddannelse og Niels Brock Executive MBA Go.

Underviser Strategy & innovation
Anders Høiris Underviser Strategy & innovation

Anders H. Høiris har været i flere danske og udenlandske virksomheder og har primært beskæftiget sig med Internationalisering og MA. Anders har blandt andet arbejdet i IC Group, Norsk Hydro Olie A.S, Egeberg Reklamebureau A/S og Egmont Gruppen A/S. Sideløbende har Anders været aktiv i bestyrelsen i flere danske virksomheder, heraf som formand i bl.a. Intersport A/S, Nørrebro Teater, Brynje A/S, SoRoTo A/S, Middelaldercentret.

Anders har en Cand.Merc fra Odense Universitet i afsætningsøkonomi (1979) og Postgraduate Research på University of California, Berkely fra 1979- 80 med fokus på Operations Analyse og forbrugerpsykologi. Anders underviser i dag på Niels Brock samt CBS.

Underviser på MBA Project samt metode
Ulla Kinnerup Underviser på MBA Project samt metode

Ulla har stor erfaring og viden indenfor undervisning ledelse og projektstyring. Ulla har blandt andet stor viden om videnskabsteori og metodelære. Indtil Ulla begyndte med undervisning har hun arbejdet som offentlig leder indenfor skatteadministration. Ulla har en Cand. merc. aud. fra Handelshøjskolen i Århus, en Master i voksenuddannelse fra DPU og en Master i Organisationspsykologi fra Roskilde Universitet.

 Vejleder MBA projekt
Jørgen Prip Vejleder MBA projekt

Jørgens primære fagområder er ledelse og marketing. Jørgen har adskillige års erfaring som ekstern lektor på CBS og i universitetssektoren, samt som leder i erhvervslivet, hvor han i dag er partner i konsulentfirmaet CapaHouse.

Vejleder MBA Projekt
Stig Schandel Christensen Vejleder MBA Projekt

Vejleder MBA projekt
David Abiani Vejleder MBA projekt

David har en M.Sc. i Human Resource Leadership fra Sheffield Hallam University og et Postgraduate Certificat i Coaching fra De Montfort University. Han er desuden formand for Association for Coaching i Norden. David har desuden 10 års erfaring inden for Product Marketing, hvor han har stået for udvikling af forskellige IT services, implementering, undervisning og ikke mindst Change Management. Derudover beskæftiger David sig med strategi, agil coaching, coaching kultur og ikke mindst ledelse- og forandringsledelse.

Vejleder MBA projekt
Finn Overgaard Vejleder MBA projekt

Finn Overgaard har startet flere kommunikationsbureauer, fusioneret, solgt og klargjort bureaukæde til IPO på Nastaq. GENERATOR, Norlid, GEKKO er blot nogle af de bureauer Finn har stået bag. Som konsulent og strateg har Finn fokus på kundeoplevelsen, martech og omnichannel løsninger til styrkelse af virksomhedens konkurrenceevne. Forandringsledelse er en vigtig ingrediens i arbejdet med af forbedre kundeoplevelsen på tværs af organisationen.

Finn er cand.merc. fra CBS i strategi og afsætning. +30 awards, udnævnelse til årets strateg og 20 år som konsulent er en del af bagagen. Finn arbejder er pt. i fintech startup og har de sidste 6 år undervist og vejledt kandidater på CBS.

Vejleder MBA projekt
Allan Brødegaard Hansen Vejleder MBA projekt

Allan har omfattende seniormanagement erfaring fra transportindustrien; herunder ledelseserfaring inden for LEAN, Crew Optimization, salg og Workforce Management.

Underviser i Managing & Developing People samt Personal & Professional Development
Christina Schack Clausen Underviser i Managing & Developing People samt Personal & Professional Development

Christina har mere end 15 års erfaring indenfor det humanistiske felt og i arbejdet med mennesker. Dette kommer fra den både den private og offentlige sektor.

Med senest en kandidat i pædagogisk psykologi (cand. pæd.psyk.) fra Århus Universitet, har Christina en bred viden om de psykologiske strømninger indenfor udvikling og individ. Men en særlig optagethed af organisationspsykologi og hvordan man skaber virksomhedskulturer der fordrer til individets udvikling.

Vejleder MBA projekt
Verner Bentzen Vejleder MBA projekt

Verner har en mangeårig lederkarriere fra selskaber i Novo Nordisk koncernen og har ligeledes undervist på CBS gennem en årrække. Nu arbejder Verner som management konsulent indenfor områder som strategi, forandringsledelse, ledercoaching, procesledelse og facility management discipliner på ledelsesniveau. Derudover faciliterer han flere netværksgrupper for ledere og arbejder med organisations- og bestyrelsesarbejde.