Ledige stillinger

Som medarbejder på Niels Brock bliver du en del af fællesskabet, der arbejder for at give erhvervslivet de rette kompetencer, samtidig med at den enkelte elev får de bedste muligheder. Du bliver en del af Den Brockske forskel, og sammen skal vi videreudvikle skolen, så vi fortsat kan sikre kvalitet og trivsel. Vi opslår løbende ledige stillinger her på siden, så hold øje, hvis du vil med på holdet.

Er du nysgerrig på hvordan det er at arbejde hos Niels Brock?

Aktive jobopslag

Herunder finder du alle aktive jobopslag fra Niels Brock.

Mød vores medarbejdere

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde på Niels Brock? Hør vores undervisere og administrative personale fortælle om deres job herunder.

Christer Stoltz underviser på EUX Business på Niels Brock.JPG

Mød Christer Stoltz som underviser på EUX Business gymnasiet

Christer Stoltz underviser i virksomhedsøkonomi på Niels Brock EUX Business gymnasiet. Han har vundet en Politiken særpris for sin evne til at inddrage både eleverne, sig selv og sin store praktiske erfaring i undervisningen. Desuden har Christer Stoltz erfaring fra erhvervslivet, som han bringer ind i undervisningen. »Det gør alt det komplicerede meget lettere at forstå, når han bruger eksempler fra virkeligheden. Så forstår man teorien bedre«, har en elev sagt.

Byrd underviser 2019 4.jpeg

Mød Joan fra IBB linjen på Det internationale gymnasium

Hør underviser på det internationale gymnasium, Joan, fortælle om, hvor stor en rolle det internationale spiller i både handelsgymnasiets mindset men også i de mange udlandsophold som eleverne på især IBB tager på.

DI_indgang_business_dreng_pige_taler.jpg

Mød os i de administrative stillinger

Studentum.dk har interviewet 3 af vores medarbejdere, så du kan få et bedre indblik i hverdagen hos Niels Brock hvadenten du arbejder i marketing eller er designteknolog.

Kontakt

HR chef
Anne Engholm Jelby HR chef

Telefon: 25 65 94 03 E-mail: aej@brock.dk