Uddannelsesguiden

Når du starter på en uddannelse er formålet altid at komme videre i livet. Kort sagt: Hvad kan jeg blive? Du vil måske bruge uddannelsen til at læse videre på et universitet, et professionshøjskole eller noget tredje. Det kan også være, at du vil bruge din uddannelse til at gå direkte i job. Uanset hvad har du gode muligheder med en uddannelse fra Niels Brock.

Adgangskortet - hvad kan jeg blive på Niels Brock?

På hver Niels Brocks uddannelsessider kan du under "Praktiske oplysninger" og "Hvad kan du blive" læse, hvad du kan blive, når du har afsluttet uddannelsen. Hvis du stadig er i tvivl, kan du også finde svar i Uddannelsesguiden eller kontakte Studievalg København som vejleder om uddannelse og karriere efter HHX. Studievalg har både kollektiv vejledning i klasserne og individuelle samtaler. Du kan se, hvornår vejlederen fra Studievalg er på skolen og booke en tid til en samtale på www.studievalg.dk/book. Du kan også læse om de forskellige uddannelser her. 

Kontakt studievejledningen

Fandt du ikke hvad du ledte efter her på siden eller fik du ikke svar på dine spørgsmål? Du er meget velkommen til at kontakte studievejledningen. Du finder en samlet oversigt over studievejlederne her.