GSK online

GSK er for dig, der har afsluttet en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse. 

Har du brug for gymnasial supplering for at komme ind på din drømmeuddannelse? På GSK Online kan du læse et eller flere fag hjemmefra, hvis du har afsluttet en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse. Forløbet er 100 % online - en fleksibel og let måde at blive klar til en videregående uddannelse på, uanset om du skal forbedre dine karakterer eller tage fag på et højere niveau for at imødekomme adgangskravene til den uddannelse, du søger. GSK Online er oplagt for dig, hvis du samtidig skal passe et arbejde, eller har lang transporttid til Niels Brock i København.

 

Se onlinekurser

Business, finans og matematik - JTP.jpg
Du kan også læse i København

Ved du allerede, at du vil læse et GSK fag, men vil du hellere følge undervisningen sammen med andre i et klasselokale, så kan du finde det fag, du leder efter på denne side. Der foregår undervisningen centralt i København.

Praktiske oplysninger

Gymnasial suppleringskursus (GSK) er for dig, der har brug for at forbedre karakteren i et fag eller tage et fag på et højere niveau for at opfylde kravene til optagelse på ønskeuddannelsen.  For at blive optaget på et suppleringsfag, skal du have en gymnasial eksamen eller erhvervsuddannelse. Du kan søge ind, hvis du har afsluttet fx STX, HF, HHX, EUX, HTX, GIF, GU eller en erhvervsuddannelse. Undervisningen på GSK er gratis, hvis du begynder dit suppleringskursus senest den 1. oktober andet år efter, den adgangsgivende eksamen er afsluttet. Læs mere her.

GSK online giver dig maksimal fleksibilitet og præcis samme undervisningsindhold og antal obligatoriske hjemmeopgaver som på suppleringsfag med almindelig fremmødeundervisning i Niels Brocks lokaler på Nørre Voldgade 34.   

Vores onlinekurser er tilrettelagt, så du får mulighed for at lære gennem en variation af digitale øvelser, webinarer og digitalt undervisningsmateriale. Der er en høj grad af fleksibilitet og mulighed for støtte med en blanding af online fjernundervisning og mulighed for undervisning og vejledning i Niels Brocks lokaler i København. Derudover vil der op mod eksamen ugentligt være mulighed for at benytte lektiecaféer i matematik.   

Det stiller særlige krav til dig som studerende at læse online. Du skal være kontinuerligt studieaktiv, logge ind på vores læringsplatform mitnielsbrock.dk, aflevere opgaver, læse, besvare interaktive quizzer osv. – mindst hver syvende dag. At studere online er fleksibelt, men det kræver også selvdisciplin og flid. Onlineundervisningen er lige så tidskrævende som almindelig undervisning, så du skal regne med at bruge omkring 20 timer ugentligt på kurset – lidt afhængigt af, hvordan kurset er planlagt og dine forudsætninger.

Hvis du ikke er studieaktiv, risikerer du at blive udmeldt og miste muligheden for at tage din eksamen. GSK-kurser, også onlinekurser, er i udgangspunktet et éngangstilbud til dig om at kunne supplere din eksamen, så du kan komme ind på den videregående uddannelse, du ønsker. Derfor er det vigtigt, at du meddeler Niels Brock, hvis du i en kortere periode ikke kan være studieaktiv, eller hvis du ikke ønsker at tage kurset alligevel.

Alle, der har en gymnasial eller erhvervsuddannelse og mangler et fag eller et niveau, eller som skal forbedre sine karakterer for at blive optaget på en konkret videregående uddannelse, kan søge.

SU

Bemærk at  GSK onlinekurser ikke er SU-berettigede. Hvjs du leder efter et SU-berettiget GSK-kursus, skal du kigge på vores GSK-kurser, som udbydes på Nørre Voldgade 34. Du kan søge SU til suppleringsfag, hvis du læser minimum 16 timer om ugen. På Niels Brock afholder vi lektioner 45 minutters varighed.  

Ungdomskort  

Du kan få  ungdomskort i den periode, du er indskrevet på GSK, det vil sige den periode, du er godkendt til SU. Vær opmærksom på, at hvis du bliver sent indskrevet på et kortvarigt suppleringskursus, kan det være svært at nå at få et ungdomskort, fordi der er ca. 14 dages leveringstid, og fordi kortet ikke kan være på mindre end 30 dage.  

Kontakt

Studievejleder
Judith Thomsen Studievejleder

Telefon: 33 41 92 36 E-mail: jut@brock.dk