Engelsk A

som onlineundervisning

Engelsk A giver dig engelsksproglige kompetencer på højt niveau, og du kan med et A-niveau søge ind på en lang række studier på danske universiteter og CBS! Hos Niels Brock undervises Engelsk A nemlig ud fra HHX bekendtgørelsen som er tonet mod handelskorrespondence. Selve undervisningen vil fokusere på politiske forhold, og du arbejde med en tilgang, der åbner op for en langt større indsigt i kultur, litteratur, historie og samfundsforhold i engelsksprogede lande. Undervejs i forløbet kommer du fx til at arbejde med emner som præsidentvalget og racediskrimination i USA, Brexit og fodboldkultur i Storbritannien.

Du kan læse engelsk A-supplering online, så du selv kan planlægge, hvor og hvornår du modtager din undervisning. Kurset i engelsk på A-niveau kan læses af både GSK- og SOF-kursister.

Niels_Brock_22okt_197978.jpg
Om faget

På engelsk A-supplering som onlineundervisning får du sproglige kompetencer på et højt niveau – både skriftligt og mundtligt. Du bliver desuden undervist i engelsksprogede kulturer, samfund og litteratur og får på den måde sat sproget ind i en konkret forståelsesramme. Og måske vigtigste af alt: Du opfylder adgangskravene til en række spændende videregående uddannelser, fx kan du læse engelsk på universitet eller tage en bachelor i international virksomhedskommunikation. Når du har taget engelsk på A-niveau som GSK enkeltfag er du generelt bedre rustet til af starte på en længere videregående uddannelse, hvor litteraturen og undervisningen ofte foregår på engelsk. Er du interesseret i at vide mere om fagets indhold, kan du læse mere i hhx bekendtgørelsen her.