Lederakademiet

- til og for virksomheder

På Lederakademiet tilbyder vi praksisnære online kurser inden for ledelse. Akademiets lederkurser er 100% online og giver din medarbejder fuld fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af hverdagen.

Undervisningsformen er alsidig. Den består bl.a. af webinarer, videoer, coaching, læsning og opgaveløsning. Kursisterne studerer i teams og får udbytte af sparring og feedback fra hinanden. Vi faciliterer også et rum hvor kursisterne kan sparre med hinanden.
Kurserne tilpasses så de flugter dine medarbejderes behov.

Lederakademiet består af i alt seks forskellige kurser. Som enten kan tages samlet eller enkeltvis.

 

 

 

 

Niels_Brock - Personligt lederskab online.jpg

Varighed
Hvert kursus er af 10 ugers varighed

Kursusstart når det passer jer
Vi opstarter kurset efter virksomhedens behov

Virksomhedsordning
Vi skræddersyr kurser til virksomhedens medarbejdere, så de flugter behovene

Personlig coaching
1-1 coaching

Derfor skal I vælge Lederakademiet:

Personligt og skræddersyet

Vi tilbyder seks forskellige lederkurser:

  • Det personlige lederskab
  • Bæredygtig ledelse
  • Ledelseskommunikation
  • Strategisk ledelse
  • Forretningsforståelse
  • Distanceledelse

Kurserne bliver tilpasset til din medarbejders behov og tager udgangspunkt i deres konkrete arbejdssituationer. Vi laver også gruppekurser til virksomheder.

Fleksibilitet

Lederakademiet er 100% online og kan derfor tages hvor og hvornår, det passer dine medarbejdere. Det giver en fleksibilitet, som passer til en travl hverdag.

Mere end et online-kursus

Kurserne er en kombination af webinarer, videoer, 1-1 coaching, læsning og opgaveløsning. Kurserne tilpasses så de flugter dine medarbejderes behov.

Kvaliteten er høj

Lederakademiet har et højt fagligt niveau. Vores lektor Kirsten Wissing har 25 års erfaring i at undervise og vejlede ledere og har selv en baggrund som leder gennem mange år.

Claus Skipper er salgschef med ansvar for medarbejdere i fire lande. I videoen fortæller han, hvorfor han er startet på Lederakademiet og hvad han har fået ud af det.

De seks online lederkurser

Praktiske oplysninger

Det er muligt for virksomheder at have rene virksomhedshold, hvor virksomhederne kan vælge et af de udbudte kurser eller få skræddersyet kursusforløb som passer til jeres behov. 

Gruppepriser

Når man som virksomhed sender over fem medarbejdere på et lederkursus, så er der mulighed for at lave en virksomhedsaftale med Niels Brock og et skræddersyet forløb, som passer 100% til jeres behov.

Økonomi

Afbetalings ordning over 10 uger af pålydende beløb.

1 forløb 11.200kr

Pr. måned 1.120kr

 

4 forløb   9.200kr

Pr. måned   920kr

Hold rabat 690kr

6 forløb   8.200kr

Pr. måned   820kr

Hold rabat 615kr

 

Lederuddannelse er fuldstændig skattefri for virksomheder.

1 forløb 1 person

4 forløb efter eget valg

6 forløb 

11.200

9.200

8.200

 

Firma hold rabat 25%

Firma hold rabat 25%

 

6.900

6.150

 

Lederuddannelsen på lederakademiet er for dig, der har interesse i ledelse. Du er leder i en organisation og ønsker at udvikle dig og få konkrete ledelsesværktøjer eller du ønsker at blive leder og få værktøjerne til det.

Det er vigtigt, du har kendskab til erhvervslivet – privat som offentligt – og derfor har vi et krav om, at du har minimum 2 års erhvervserfaring for at få adgang til kurserne. Vi kræver ingen formel uddannelse.

Alle kurserne har en varighed på 10 uger og afsluttes med en mundtlig eksamen. Niveauet svarer til avanceret akademiniveau.

Kurserne er 100% online og vi arbejder ud fra en fælles læringsplatform, hvor du tilgår alt læringsmaterialet via din PC eller din Smartphone. For at tilgodese forskellige måder at lære på, har vi forskellige materialer. Vi har lærebogen, videogennemgang af alle kapitler og emner, diverse video fra fagpersoner inden for de enkelte kurser, PDF, læringselementer samt test-dig-selv quiz. Derudover har vi hver uge online møder med gennemgang af teori og faglige debatter. Du arbejder både individuelt og i grupper. Hver uge er der afleveringer som skifter mellem skriftlige afleveringer og fremlæggelser.

Du har tæt kontakt med din underviser, og der er mulighed for hjælp alle ugens dage.

Vores læringsrum er fortrolige, og det er vigtigt, vi sørger for at bevare trygheden i rummet for at få det optimale ud af kurserne. Vi fordeler kursisterne på hold, så der ikke er deltagere fra konkurrerende virksomheder.

Kontakt

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenunder, så tager vi kontakt med dig hurtigst muligt.