Retail manager - 1-årig butikslederuddannelse

Med personlig coaching

Niels Brock udbyder en 1-årig videreuddannelse for salgsassistenter, som enten har ledelsesansvar, forventer at få det eller skal lære at begå sig i en lederrolle. På videreuddannelsen Retail Manager lægger vi vægt på de ledelsesmæssige udfordringer i detailhandelen. Du vil indgå i et personligt coaching-forløb under skoleforløbet. Derudover indgår emner som markedsføring, butiksdrift, konceptstyring, købmandsskab, trends og livsstil, visuel merchandise og karriereafklaring i uddannelsen til butikschef.

Retailmanager.jpg
Retail manager skema 24.8.20.png
Uddannelsens struktur

Butikslederuddannelsen er tilrettelagt i et forløb, som vil bestå af dage med fysisk fremmøde på Niels Brock samt dage, hvor undervisningen er tilgængelig digitalt med personlig coaching. Den digitale undervisning på Retail Management kan med fordel gennemføres som en del af butiksarbejdet. Der vil ca. være en dags obligatorisk fremmøde pr. måned.  Fysiske dage og videomøder følges op af digital undervisning.
I undervisningen samarbejder vi med coaches fra både elitesportens verden, master coachuddannede samt dygtige købmænd. Således vil du opleve en god bredde i undervisningen. Uddannelsen til butikschef består af i alt 11 ugers undervisning fordelt over uddannelsesåret. Til venstre kan du se overskriften på vores fagmoduler, men der undervises ikke nødvendigvis i nævnte rækkefølge.

Er du over 25 år, skal du have udarbejdet en realkompetencevurdering før uddannelsesforløbet påbegyndes – kontakt vores studievejledere herom på vejledning@brock.dk

Alle uger vil udløse AUB-refusion til arbejdsgiver. Læs mere på virk.dk
Butikslederuddannelsen afsluttes med en fagprøve i Retail Management, som tager udgangspunkt i din arbejdsplads. Der afleveres en synopsis, som præsenteres til en mundtlig eksamen. Fagprøven skal vise konkrete ændringer i butikkens drift.

Mulig opstartsdato i 2020 er 11/2 og i 2021 den 1/2 og 9/8.

Ønsker du at vide mere om vores videreuddannelse for salgsassistenter, er du velkommen til at kontakte:

Uddannelseschef Hovedforløbet
Henriette Jørgensen Uddannelseschef Hovedforløbet

Administration

Har du spørgsmål til uddannelsesforløb, tilmeldinger og uddannelsesbevis? 

Praktikservice

Har du spørgsmål til praktikgodkendelse?