Valgfag for elever

Valgfag er din mulighed for at målrette din uddannelse til dit og virksomhedens behov. Antallet af mulige valgfag afhænger af din uddannelse.

OBS. Valgfag kan fjernes fra hjemmesiden hvis der er for få tilmeldinger eller hvis der er maksimalt antal deltagere tilmeldt. 

Klik på dit speciale og se hvilke valgfag du kan vælge
Niels_Brock_Voksen0900.jpg
Butiksuddannelsen

Butiksuddannelsen er for dig, som elsker at være i daglig kontakt med andre mennesker, give dem gode oplevelser og hjælpe dem med at finde frem til lige præcis det produkt, de bliver rigtig glade for.

 

Alle valgfag er gratis

Der er enkelte undtagelser, hvilket vil fremgå af de enkelte valgfag. Udover valgfagsugerne har du også mulighed for at vælge op til fire ugers ekstra valgfag via erhvervsrettet overbygning. Alle valgfag er gratis at deltage i, og din virksomhed modtager lønrefusion fra AUB mens du deltager i undervisningen. Klik på dit speciale og se hvilke valgfag du kan vælge.

Sådan gør du

Du kan på denne side se vores udvalg af valgfag. For at komme til tilmeldingsformularen skal du klikke på det enkelte fag, hvor du også kan se beskrivelse samt målpinde for faget. Nederst på siden for de enkelte valgfag er der en tilmeldingsknap, hvor du også kan se, i hvilke perioder de enkelte fag tilbydes.

For at tilmelde dig erhvervsrettet påbygning skal du benytte en særlig blanket, da det betragtes som et tillæg til din uddannelsesaftale. Du kan enten få blanketten i EUD-administrationen, eller du kan downloade den her.

Du vil ved online-tilmelding modtage en bekræftelse pr. mail, og en måned før valgfaget starter, vil du modtage et indkaldelsesbrev med yderligere oplysninger.