Skræddersyede forløb

 

 

Skræddersyede lederkurser til din virksomhed

Fremtiden tilhører de ledere, der har fokus på bæredygtig vækst og udvikling. Det samme fokus har vi på Niels Brock Executive. Søger du et skræddersyet lederkursus til din virksomhed, så ruster vi jer til morgendagens ledelse. Og I lærer ikke bare teorien. Vores undervisere har selv ledelseserfaring og undervisningen er handlingsorienteret, så I kan gå lige hjem og bruge den i jeres hverdag.

Har du brug for mere information? Så kan du downloade vores Executive brochure.

Lad os skræddersy et lederkursus for din virksomhed

Et skræddersyet lederkursus i samarbejde med Niels Brock Executive kan se meget forskelligt ud alt efter branche, virksomhedstype og den enkelte virksomheds aktuelle og fremtidige behov. Nedenfor kan du finde et kort overblik over de moduler, som vores lederkurser tager udgangspunkt i. Men tag det mest som inspiration. Vi kan i realiteten skræddersy et hvilket som helst lederkursus til din virksomhed.

Download et eksempel på skræddersyede forløb her.

Lederkurser hos Niels Brock Executive

Praktiske oplysninger

Det er muligt for virksomheder at have rene virksomhedshold, hvor virksomhederne kan vælge et af de udbudte kurser eller få skræddersyet kursusforløb som passer til jeres behov. 

Gruppepriser

Når man som virksomhed sender over fem medarbejdere på et lederkursus, så er der mulighed for at lave en virksomhedsaftale med Niels Brock og et skræddersyet forløb, som passer 100% til jeres behov.

Økonomi

Afbetalings ordning over 10 uger af pålydende beløb.

1 forløb 11.200kr

Pr. måned 1.120kr

 

4 forløb   9.200kr

Pr. måned   920kr

Hold rabat 690kr

6 forløb   8.200kr

Pr. måned   820kr

Hold rabat 615kr

 

Lederuddannelse er fuldstændig skattefri for virksomheder.

1 forløb 1 person

4 forløb efter eget valg

6 forløb 

11.200

9.200

8.200

 

Firma hold rabat 25%

Firma hold rabat 25%

 

6.900

6.150

 

Lederkurserne er for medarbejdere, der har interesse i ledelse. De er ledere i din organisation og ønsker at udvikle sig og få konkrete ledelsesværktøjer eller du ønsker at de skal få værktøjerne til det.

Det er vigtigt, I har kendskab til erhvervslivet – privat som offentligt – og derfor har vi et krav om minimum 2 års erhvervserfaring for at få adgang til kurserne. Vi kræver ingen formel uddannelse.

Alle kurserne har en varighed på 10 uger og afsluttes med en mundtlig eksamen. Niveauet svarer til avanceret akademiniveau.

Kurserne er 100% online og vi arbejder ud fra en fælles læringsplatform, hvor I tilgår alt læringsmaterialet via PC eller Smartphone. For at tilgodese forskellige måder at lære på, har vi forskellige materialer. Vi har lærebogen, videogennemgang af alle kapitler og emner, diverse video fra fagpersoner inden for de enkelte kurser, PDF, læringselementer samt test-dig-selv quiz. Derudover har vi hver uge online møder med gennemgang af teori og faglige debatter. I arbejder både individuelt og i grupper. Hver uge er der afleveringer som skifter mellem skriftlige afleveringer og fremlæggelser.

I har tæt kontakt med underviseren, og der er mulighed for hjælp alle ugens dage.

Vores læringsrum er fortrolige, og det er vigtigt, vi sørger for at bevare trygheden i rummet for at få det optimale ud af kurserne. Vi fordeler kursisterne på hold, så der ikke er deltagere fra konkurrerende virksomheder.

Kontakt

Erfaringen har lært os, at udbyttet bliver større, hvis undervisningen er tilpasset til den enkelte virksomhed eller branche. Derfor tilbyder vi skræddersyede kursusforløb, som er tilpasset netop din virksomhed. Undervisningen kan foregå hos jer eller hos Niels Brock - enten online, offline eller som en kombination. Hvis du vil høre mere om mulighederne, så kontakt vores program manager.

Program Manager
Julie Keldsbo Rasvig Program Manager

Du er også velkommen til at booke et møde med mig i min kalender HER

Telefon: + 45 23 21 46 86 E-mail: jkr@brock.dk