Gymnasiale suppleringskurser

Mangler du et eller flere fag på et bestemt niveau for at blive klar til din ønskeuddannelse? Med gymnasial supplering på Niels Brock, GSK, kan du nemt få læst op på de fag, du mangler. Vores udvalg af GSK-fag i København er for dig, der enten har en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse med mindst ét fag på C niveau, men som mangler fag på bestemte niveauer for at opfylde adgangskravene til drømmeuddannelsen.

Nørre Voldgade SVG.svg

Praktiske oplysninger

På Niels Brock GSK i København kan du vælge mellem følgende suppleringsfag:

Matematik A (løft fra B til A)

Matematik B (løft fra 0 eller C til B)

Matematik C (løft fra 0 til C)

Virksomhedsøkonomi B (løft fra O eller C til B)

Erhvervsøkonomi C (løft fra 0 til C)

Dansk A (løft fra B til A)

Engelsk A (løft fra B til A)

Engelsk B (løft fra 0 til B)

Spansk A (løft fra B til A)

Tysk B (løft fra 0 til B)

Fysik B 

Kemi B

Kemi C

SOMMERKURSER:

Dansk A (løft fra B til A)

Matematik (løft fra C til B)

Tysk B (løft fra C til B)

Læs mere om fagenes indhold her.

GSK suppleringsfag foregår enten på Niels Brock på Nørre Voldgade 34 i København eller online. Niels Brock har en samarbejdsaftale med EUC Sjælland hvor få af kurserne foregår.

Vælger du GSK online, er der tale om en flexordning med en blanding af online fjernundervisning og undervisning hos Niels Brock i København. Konkret skal du møde på skolen fire aftener i løbet af suppleringskurset. GSK online giver dig maksimal fleksibilitet og præcis samme undervisningsindhold og antal obligatoriske hjemmeopgaver som på suppleringsfag med traditionel undervisning i Niels Brocks lokaler på Nørre Voldgade 34.

Når du tilmelder dig et fag som gymnasial supplering, kan du vælge mellem startdatoer online, i København eller hos EUC Sjælland.

For at blive optaget på et suppleringskursus skal du have en afsluttet gymnasial eksamen. Du kan søge ind, hvis du har f.eks. STX, HF, HHX, EUX, HTX, GIF, GU (Grønland) eller en afsluttet erhvervsuddannelse med 1 fag på c-niveau.

Du finder studie- og ordensregler her: Studie- og ordensregler

Vi skal gøre dig opmærksom på, at du skal bruge en bærbar pc eller Mac for at kunne gennemføre undervisningen på Niels Brock.

Undervisningen på GSK er gratis, hvis du begynder dit suppleringskursus senest den 1. oktober 2 år efter, den adgangsgivende eksamen er afsluttet.

Du skal som GSK-kursist p.t. betale kr. 550,- i deltagergebyr pr. fag, såfremt din adgangsgivende eksamen (STX, HF, HHX, HTX, GIF, GU og EUD+Cfag) er mere end to år gammel.

De mundtlige og skriftlige eksamener afvikles i perioden 3. december til 19. december 2018.

Når eksamensperioden nærmer sig, tilbyder vi 3 timers workshop i ”Eksamensenergi”.

Eksamensenergi er for dig, som er nervøs eller har angst for den kommende eksamen. Du vil få, at se hvordan, hvorfor og hvilke muligheder du har, for at vende dine tanker om eksamen til en positiv energi og dermed få en god oplevelse af eksamen.

Vi afholder lektiecaféer, hvor du kan lave dine lektier med støtte af rutinerede lærerkræfter.

Bemærk, at du kan kun søge om ungdomskort i perioder, hvor du samtidig er SU berettiget. Det vil sige i måneder hvor du har undervisning. Du skal søge senest 14 dage før undervisning start.

Studievejledning

JudithThomsen.jpg
Judith Thomsen Studievejleder

Telefon: 33 41 91 00 E-mail: jut@brock.dk