Tysk B

online

 Når du tager Tysk på B-niveau som enkeltfag, lærer du at kommunikere mundtligt og skriftligt og får indsigt i landets samfundsforhold, kultur og historie. Det ruster dig til en videregående uddannelse og klæder dig på til en fremtidig karriere, hvor du enten er bosat er syd for grænsen, underviser i tysk eller indgår i tætte samarbejder med Danmarks største handelspartner. Tysk B supplering er kort sagt en god investering i fremtiden.

Om faget

Formålet med at læse tysk på B-niveau som online GSK enkeltfag er at højne dine mundtlige og skriftlige sprogfærdigheder. Det helt centrale for faget er den mundtlige sprogproduktion, hvor du udvider dit ordforråd og udvikler dine samtalefærdigheder. I tysk på B-niveau arbejder vi også med din lytte -og læseforståelse, skriftlighed og grammatik.

I tysk B supplering kommer du desuden til at arbejde med seks forskellige emner fx Bundes Deutschland, Die Automobilindustrie, Berlin als Hauptstadt Deutschlands. Er du interesseret i at vide mere om fagets indhold, kan du læse mere i HF bekendtgørelsen her.