Information om cookies

Hjemmesiden bruger cookies for at fungere ordenligt, for at huske dine præferencer, til statistik og til marketingformål. Nogle cookies sender data til 3. parter. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du brugen af cookies. Vil du vide mere om sidens cookies og hvordan du sletter dem så klik videre her.

Anvendelse af cookies

Når du klikker dig ind på websitet indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Vi indsamler oplysninger på to forskellige måder. Enten via cookies, eller når du selv indtaster data på vores hjemmeside. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser. Den genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det bl.a. muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. 

De cookies, der er lagt i din browser fra vores websites, vil normalt blive opbevaret i højst 1 år fra sidste gang du var inde på et af vores websites. Hver gang du genbesøger et af vores websites, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 1 år fra dit seneste besøg på et af vores websites. 

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan også altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies" eller denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hjemmesiden sætter nødvendige cookies, der aktiverer grundlæggende funktioner såsom at du kan indsende formularer, for at give dig kortere svartider, og for at huske at du er den samme bruger, når du klikker rundt på hjemmesiden.

Hjemmesiden sætter præference-cookies, der husker dit foretrukne sprog og husker, hvad du godt kan lide, når du ser videoer.

Statistik-cookies hjælper os og vores samarbejdspartnere med at forstå, hvordan du bruger hjemmesiden ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing-cookies bruges til at indsamle information om dig på tværs af siderne. På nielsbrock.dk sender marketing cookies data til Google, Facebook, Instagram og YouTube.

Google cookies benyttes af Niels Brock og samarbejdspartnere til at kommunikere på en relevant og værdiskabende måde for dig. Data fra Marketing cookies kan blive brugt til at vise målrettede annoncer til dig, når du besøger andre hjemmesider.

Følgende privatlivspolitik gælder for brugen af www.nielsbrock.dk og undersider.

Private oplysninger

Personlige data, der knytter sig tilmelding på Niels Brocks uddannelser og kurser, bliver behandlet fortroligt og krypteret. Ved mistanke om misbrug, chikane, kriminelle aktiviteter og lignende vil Niels Brock imidlertid kunne videregive oplysningerne til politiet. De oplysninger, du har afgivet om dig selv – for eksempel dit navn, din adresse eller dit telefonnummer – beskyttes i overensstemmelse med persondataloven. Alle anbefalinger fra Datatilsynet og FDIM følges nøje.

Niels Brock videregiver kun dine oplysninger til samarbejdspartnere i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at kunne levere relevante produkter eller oplysninger. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil (fx via din accept af cookies). Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved tilmelding til uddannelse, kursus, informationsmøde eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, cpr.nr, kopi af pas og eksamensbeviser. Personoplysninger bruges til at gennemføre den tilmelding, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore uddannelser, kurser mv., samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser. 

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på brock@brock.dk.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter hos Easy, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Ud over nyhedsbreve kan vi fra tid til anden have konkurrencer eller særlige tilbud på www.nielsbrock.dk, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail adresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder, vil dette klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at Niels Brock eller andre må kontakte dig efterfølgende. Dette vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og særlige tilbud er altid frivillig.